Speltips inför New York Islanders – New York Rangers 26/2: Derby i öst

Simon Pålsson Publicerat: 25 februari 2020

Det är derbydags på östkusten och New York Islanders gäller utan tvekan som favoriter hemma mot rivalerna New York Rangers den 26 februari 2020 i NHL.

  Spela på vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är en minst sagt fullspäckad natt som väntar för den som verkligen älskar hockey på andra sidan Atlanten, och är det någon gång man ska stanna uppe in på småtimmarna för att följa den amerikanska ishockeyn är det kanske nu. Det spelas tiotalet matcher av hög kvalité.

Det möte vi fokuserar på spelas på östlusten, och är ett slags derby i New York. Här har vi Rangers, som är det klassiska laget, mot uppstickaren Islanders med rötterna i Brooklyn. Det är med andra ord ett rivalmöte också.

New York Islanders har varit starkare under säsongen, och vann mycket riktigt också senast lagen möttes. Men faktum är att det här blir tredje gången bara i år som man gör upp, och det är Rangers som har dubbla vinster med sig.

New York Islanders är det starkare laget i tabellen och ser ut att kunna gå till slutspel, medan New York Rangers har det lite mer kämpigt sex poäng bakom. Men än kan mycket hända när det återstår lite mer än en fjärdedel av grundserien.

Annons:

Olyckan öppnar för King Henrik

New York Rangers har under hela säsongen haft problem med skador, och det är uppenbart att det är någonting som fortsätter att förfölja laget. Eller vad sägs om att målvakten Igor Shesterkin drog på sig en revbensskada i en bilolycka i helgen? Det är verkligen den typen av tid nu. Tack och lov är det ingen fara med målvakten, men det här öppnar åter för Henrik Lundqvist. Han har som bekant haft en tung säsong. I övrigt kommer Chris Kreider, Pavel Buchnevich och Michel Haley mest troligt inte att spela.

Det är ungefär samma skadeläge i Brooklyn och det lag som New York Islanders kommer med till matchen saknar ett par av sina viktigaste spelare. Adam Pelech och Chris Zizikas kommer inte att spela på ett tag, men det finns förhoppningar om att Dereck Brassard och Cal Clutterback ska hinna tillbaka.

I våra ögon är det här en öppen historia mellan två i grunden starka lag i offensiven, men som båda har problem med för många insläppta mål.

Över 5,5 mål spelas därför till 1,81 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos det fantastiska spelbolaget Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds: 1,81
Bolag: CoolBet
Spelstopp:  01:00, onsdag 26/2
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

 
Annons:


Annons: