Speltips inför New York Islanders – Vancouver Canucks 1/2: Tidig NHL

Simon Pålsson Publicerat: 1 januari 2020

New York Islanders är klara favoriter inför matchen mot Vancouver Canucks i NHL, något vi tycker är lite väl märkligt den 1 februari 2020.

Annons:

Den som försöker följa NHL och annan amerikansk idrott på andra sidan Atlanten har förmodligen vant sig vid obekväma tider om nätterna för att följa sporterna. Men när det är helg finns det alla möjligheter att följa bland annat NHL på lite mer humana tider.

Det är precis vad som händer den här lördagen, när flertalet matcher spelas lunchtid i USA och därmed lagom kvällstid här i Sverige. 13:00 på östkusten spelar New York Islanders exempelvis hemma mot ett formstarkt Vancouver Canucks – en match som vi nu planerar att se då den går 19:00 i Sverige.

Det är ett bortalag med fyra raka vinster som tar sig till Brooklyn och med tanke på att två av vinsterna är mot alltid svårspel

NY Islanders vann derbyt mot New York Rangers senast, men har i övrigt varit lite tunnare efter nyår. Här tror vi att spelbolagen hamnat lite snett när man utsett hemmalaget till klar favorit.

Annons:

Slagläge för gästerna

Vancouver Canucks kommer till det här mötet med vad som i stort sett är precis samma trupp som man har haft under hela det här året – med undantag för Tyler Motte som nu är axelskadad och missar ett par matcher vad det verkar. Just nu är det lite oklart exakt när han kan tänkas vara tillbaka, men troligen spelar han inte här.

Sedan december har Josh Leivo, Michael Ferland och Tyler Graovac varit utanför truppen med olika typer av skador. Det finns ingen ljusning i sikte för dessa tre spelare, som alltså alla tre missar matchen i Brooklyn.

New York Islanders numerär vad gäller skadorna är inte lika stor, men att Adam Pelech och Cal Clutterbuck båda står utanför laget är som bekant stora avbräck. Nu har man vant sig så smått vid att så är fallet, men det försvagat laget markant.

Men det är inte bara det som ligger till grund för vårt speltips. Här tror vi helt enkelt att gästerna har goda chanser att ta en tung vinst. Till 3,05 gånger insatsen spelas det som rakt spel hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Vancouver Canucks vinner (ordinarie tid)
Odds: 3,05
Bolag: Casumo
Spelstopp:  19:00, lördag 1/2
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

 
Annons:


Annons: