Speltips inför New York Rangers – Columbus Blue Jackets 28/12: 1×2-spel

Simon Pålsson Publicerat: 27 december 2018

Columbus Blue Jackets har fyra raka vinster med sig inför mötet med New York Rangers på bortaplan. Vilket lag går segrande ur NHL-striden?

Annons:

Det är minsann inga dåliga sporttider nu när jul- och nyårshelgen ska klaras av. Efter att det värsta julstöket har lagt sig runt om i världen spelas det också intensivt med fotboll, ishockey och basket runt om på olika platser. På andra sidan Atlanten är det full fart med ishockeyn redan nu.

Natten till fredagen svensk tid spelas sånär som på full omgång i NHL och för den som har ledighet i mellandagarna är det bara att skruva om dygnsrytmen ordentligt för att njuta av intensiv ishockey på bästa sändningstid – om du nu råkat vända dygnet.

New York Rangers – en av säsongens stora besvikelser – tar sig an Columbus Blue Jackets på hemmaplan. Det blir en tuff nöt att knäcka med tanke på den risiga form som hemmalaget har med sig inför matchen. Faktum är att laget bara vunnit två matcher i december månad och även fall det har blivit en hel del uddamålsförluster är det såklart ett oroväckande facit.

Gästerna har nu fyra raka vinster och har hittat farten igen. Nu väntar tredje raka bortamatchen i området.

Rakt spel hämtas

Jesper Fast, Kevin Shattenkrik och Cody McLeod är de tre spelare som inte kommer att spela för New York Rangers. Med andra ord ser skadeläget aningen ljusare ut nu än tidigare under hösten, men att ha tre så tunga spelare borta är trots allt inte bra.

Det blir inte bättre av att gästerna Colombus Blue Jackets inte har några som helst avbräck att rapportera. Det finns inga skador, avstängningar eller skavanker som oroar. Åtminstone inte enligt den officiella rapporten inför matchen. Det är såklart en fördel för gästerna.

Med det sagt tycker vi att det finns mycket som talar för en jämn match här. New York Rangers är hyfsat starka på hemmaplan, men är inte i tillräcklig form för att dominera sina matcher.

X (oavgjort) spelas därför till 4,10 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  01:00, fredag 28/12
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: