Speltips inför New York Rangers – Ottawa Senators 5/11: Nattmacka

Simon Pålsson Publicerat: 4 november 2019

New York Rangers gäller som favoriter inför nattens möte i NHL mot Ottawa Senators.

Annons:

NHL är tillbaka natten till tisdag och för vår del handlar det nu om fokus på de tidiga matcherna. Nu har vintertiden i för sig kommit ikapp amerikanerna, varpå tidsskillnaden plötsligt är sex timmar igen. Förra veckan var den som bekant fem timmar, vilket gjorde att vi tjänade en timme på de tidiga matcherna.

New York Rangers får nu besök av Ottawa Senators, ett lag som man faktiskt förlorade mot senast man spelade på hemmaplan. Å andra sidan var det New York Rangers som vann höstens första möte mellan lagen. Då slutade matchen 4-1 till New York Rangers på kanadensisk mark.

Senast förlorade Ottawa Senators för övrigt med 5-2 borta mot Boston Bruins och på det hela taget har men en ganska skakig form. På bortaplan vet vi också att man har haft det väsentligt mycket svårare. Det är en faktor som vi tycker talar för New York Rangers i den här matchen.

Annons:

Rakt spel hämtas

Om vi ser på inledningen av säsongen ur ett svenskt perspektiv kan vi konstatera att en rad svenskar haft problem med skador, inte minst i New York Rangers. Inför nattens match råder osäkerhet kring målvakten Henrik Lundqvist, som behöver vila, samt Mika Zibanejad som har en överkroppsskada. I båda fallen ska det enligt rapporter rör asig om tämligen lätta besvär och båda bör vara tillbaka i fullt slag inom kort.

Då kan vi konstatera att skadeläget hos gästerna är väsentligt värre och att det rimligen blir ett problem inför den här matchen. Colin White och Rudolfs Balcers är båda borta ett längre tag, medan Arnem Anisimov, Logan Brown och Scott Sabourin står som osäkra kort. Vi räknar inte med att någon av spelarna kommer till spel i den här matchen.

Det innebär också att bortalaget blir ordentligt försvagade, allra främst i sin offensiv då samtliga är forwards.

New York Rangers vinner (ordinarie tid) spelas till 1,91 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  New York Rangers vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, tisdag 5/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons: