Speltips inför New York Rangers – San José Sharks 23/2: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 19 februari 2020

Natten till söndag svensk tid den 23 februari 2020 är det dags för mötet mellan New York Rangers och San José Sharks i NHL.

  Spela vårt speltips till 1,95!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter helg och vanligtvis innebär det att vi kan hitta ett bra speltips på en human tv-tid, men just den här lördagen låter vi faktiskt klockan slå över midnatt för att kunna fokusera på ett möte i Madison Square Garden som vi tycker sticker ut.

San José Sharks och New York Rangers gör upp om två viktiga poäng, och på förhand känns det här som ett möte mellan två stora besvikelser. Det går inte att vara nöjd med hur den här säsongen har sett ut för något av lagen.

San José Sharks är lag nummer 26 sett till tabellen och har nu en trend med två raka förluster. Ett stort problem för San José Sharks under hela året har varit målgörandet, som är under isen och som bara mäktat med 165 mål på 60 omgångar. Uselt.

New York Rangers å sin sida har två raka vinster, och har faktiskt en plusmålskillnad, men som det ser ut nu behöver man kämpa stenhårt för att inte missa slutspelet. Det mesta lutar nämligen åt att man gör det.
Annons:

Målspel i NHL

Ett stort problem för New York Rangers under egentligen hela den här säsongen, och under hela grundserien, har varit att man haft svårt att spela med sina bästa spelare. Det är inte en trupp som håller samma klass för ett par år sedan, varpå New York Rangers blir mer känsliga för avbräck och skador. Det har varit ett återkommande problem.

Inför den här matchen är det bara Michael Haley som garanterat är borta i New York Rangers, men det lutar också åt att Filip Chytil behöver vilas en match till. Men i övrigt kan hemmalaget formera starkast möjliga lag.

Då är det ett väsentligt större problem i bortalaget, där skadorna duggat tätt och där man fått flera nyckelspelare borta redan nu. San José Sharks får exempelvis klara sig utan sin stora stjärna Erik Karlsson, som är tumskadad och har så varit en vecka. Som det ser ut nu kommer det inte att bli mer spel under våren, och nu hoppas man att allting ska gå bra så att han kan spela nästa säsong utan problem. Dalton Prout, Tomas Hertl, Evandor Kane, Logan Couture och såklart Melker Karlsson är också borta. Den sistnämnda bör vara tillbaka inom kort, men väntas vilas här. Vi får se exakt hur San José Sharks ställer upp.

Det raka spelet på hemmalaget lockar, men vi spelar trots allt under 6 mål (asian handicap) till fina 1,95 gånger såsen hos Unibet. Det kommer inte att explodera här.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål (asian handicap)
Odds: 1,95
Bolag: Unibet
Spelstopp: 01:00, söndag 23/2
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

 
Annons:


Annons: