Speltips inför New York Rangers – Tampa Bay Lightning 30/10: Bra skrälläge

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2019

Tampa Bay Lightning gäller som favoriter inför nattens möte i NHL mot New York Rangers, men kanske har favoritskapet blivit för stort.

Annons:

Natten till onsdag svensk tid dukas det upp en närmast full omgång från NHL och den som tänkt sitta uppe för att följa världens bästa hockeyliga kommer att behöva fundera länge på vilken match man ska fokusera på. Här finns det nämligen massvis att välja och vraka bland.

Det gör också att vi nu har höga förväntningar inför själva natten, men kanske allra främst inför mötet mellan New York Rangers och Tampa Bay Lightning.

Trots att det i våra ögon är New York Rangers som är det mer formstarka laget just den här perioden av säsongen har spelbolagen valt att måla upp gästerna som favoriter. Rangers har i för sig en förlust med sig från mötet med Boston Bruins senast, men man har fått ordentligt snurr på sitt målskytte och brukar vara starka i Madison Square Garden.

Tampa Bay Lightning föll senast och har resultat som går upp och ner ganska konsekvent.

Annons:

Flera svenskar kan missa

New York Rangers är ett lag med en tydlig svensk profil och det är bara en av flera anledningar till att det är en klubb som traditionellt och just nu har ett starkt fäste hos svenska NHL-älskare. Men alla som sätter på sin tv för att kolla på svenska spelare kommer att riskera att missa ett par viktiga pjäser natten till onsdag svensk tid.

Då är nämligen Henrik Lundqvist, Jesper Fast och Mika Zibanejad samtliga osäkra till spel av olika anledningar. Jesper Fast är hemma med familjen på grund av personliga skäl medan både Mika och Henrik dras med överkroppsskador som ännu inte läkt helt och fullt.

Tampa Bay Lightning å sin sida kan spela med allra bästa lag och det är såklart en fördel. Vår känsla är dock att samtliga tre spelare som nämndes ovan kommer att kunna spela för New York Rangers. Det ska som vanligt mycket till för att man ska stå över.

New York Rangers vinner (inklusive övertid) spelas till överraskande höga 2,60 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  New York Rangers moneyline
Odds:  2,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  00:30, onsdag 30/10
TV:    viasatxtra logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: