Speltips inför Ottawa Senators – Nashville Predators 18/12: 1X2-spel

Simon Pålsson Publicerat: 17 december 2018

Det har blivit lite skevt i oddsvärderingen inför nattens möte mellan Ottawa Senators och Nashville Predators i NHL, där bortalaget är favoriter.

Annons:

Natten till tisdag svensk tid är inte olik någon annan natt den här tiden på året. Det kryllar av matcher i NHL, men vårt huvudsakliga fokus hamnar på mötet i Kanada mellan Ottawa Senators och Nashville Predators. Märk väl att det här är en lite smått obekväm resa för Predators.

Trots det har spelbolagen valt att måla upp gästerna som stora favoriter inför matchen. Det bottnar förmodligen både i det faktum att Ottawa Senators inte har visat upp någon vidare form på sistone, men också att Nashville Predators efter en skakigare inledning på säsongen faktiskt fått fason p ådet mesta nu.

Det som oroar för hemmalaget är deras svaga facit mot just Nashville Predators med förluster i sex av de sju senaste inbördes mötena. Förhoppningsvis kan det här framkalla viss revanschlusta. Det brukar vara en vanligare ingrediens på hemmaplan.

Ett rakt spel hämtas

Ottawa Senators har haft vissa problem med skador på sistone, någonting som delvis förklarar de något sämre resultaten. Men på hemmaplan vet vi att laget har en annan förmåga. Förhoppningen är att Matt Duchene ska kunna spela. Det är däremot kört med spelare som Dylan Dembelo, Mark Borowiecki, Marian Gaborik och Jea-Gabriel Pagaeu.

Hos gästerna är den viktiga svenska duon Filip Forsberg och Viktor Arvidsson fortfarande inte speldugliga. Båda är borta fram till mitten av januari med olika typer av skador i handen. Nu är också P.K. Subban osäker till spel. Snacka om profilstarka tapp!

Det här är ett möte som gästerna begripligt nog får vara favoriter i, men att det raka spelet inte ens betalar dubbla såsen känns bara löjligt. Här har spelbolagen tagit i så de nästan spricker – åt fel håll.

X (oavgjort) spelas till 4,40 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  01:30, tisdag 18/12
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: