Speltips inför Philadelphia Flyers – Detroit Red Wings 19/12: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 18 december 2018

Det blir ett spel på målmarknaden som gäller inför mötet mellan Philadelphia Flyers och Detroit Red Wings i nattens NHL. Ett formsvagt möte väntar.

Annons:

Det är en fullspäckad natt på andra sidan Atlanten som nu väntar, men för vår del hamnar fokus på ett av de mindre kittlande mötena rent spelmässigt. För det går att säga mycket om Detroit Red Wings och Philadelphia Flyers, men att formen är dålig är ett understatement. Det här två lag som knappast har medvind för närvarande och som inte spelat särskilt bra ishockey sista tiden.

Hemmalaget har bara en vinst på sina sex senaste matcher och det som möjligen kan tala för en liten vändning nu är att laget vänder hem igen efter fem raka bortamatcher. Men med tanke på att laget bara gjort ett mål i fyra av sina fem senaste matcher finns det en hel del att vässa på.

Bortalaget då? Det är en vinst på de fem senaste som gäller och fån december och framåt har laget sett direkt svaga ut igen. Det såg aningen bättre ut i november, men det skadehelvete som drabbat laget har slagit hårt på den offensiva kraften.

Spel på målmarknaden

Det som oroar lite för hemmalaget här är det faktum att inte mindre än tre målvakter kan befinna sig på skadelistan. Anthony Stolarz och Brian Elliott är som bekant utanför truppen fram till januari, minst. Nu är även Michal Neuvirth osäker på grund av personliga skäl. Corban Knight, Pascal Laberge och Samuel Morin är tre andra spelare som missar matchen. En hyfsat lång skadelista att förhålla sig till alltså.

En anledning till att Detroit Red Wings varit så svaga under säsongen är den tunna offensiven där skador präglat den mycket negativt. Det ser ut att fortsätta ett bra tag till då ett par nyckelspelare har skador som håller dem borta ett par veckor till, minst. Mike Green, Danny DeKeyser, Antony Mantha och Darren Helm kommer vi inte att se mer det här året.

Det är med andra ord två ganska skadeskjutna lag och med tanke på att formen också är så svag som den är tror vi knappt att något lag orkar ta kommandot. Det blir mer avslaget än vanligt.

Under 7 mål (asian handicap) spelas därför till hela 1,65 gånger såsen hos Betway. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt sju mål i matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 7 mål (asian handicap)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  01:00, onsdag 19/12
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: