Speltips inför Philadelphia Flyers – Florida Panthers 11/2: En nattmacka från NHL

Simon Pålsson Publicerat: 10 februari 2020

Philadelphia Flyers är en av huvudkandidaterna till att gå hela vägen i år, och möter natten till tisdag svensk tid ett formsvagt Florida Panthers den 11 februari 2020.

  Spela flyers till oddset 2,25 hos casumo sport här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Natten till tisdag svensk tid spelas det en handfull matcher i det som är världens bästa hockeyliga – amerikanska NHL. För vår de har vi hittat fint spelvärde inför inte mindre än två matcher den här natten.

Ett av mötena spelas mellan Philadelphia Flyers och Florida Panthers – ett lag som går tungt på slutet och som bara vunnit en av sina fem senaste. Det är ett lag som blandar och ger, visserligen, men som har tio insläppta på sina två senaste.

Det går att jämföra med Philadelphia Flyers som nu går starkt och som gjorde hela sju mål senast, borta mot Washington Capitals. Dessutom talar tabellen lite till Philadelphia Flyers fördel. Laget har tre poäng mer än Florida Panthers, men i vår värld är skillnaden mellan lagen lite större. Det finns åtminstone en högre höjd i Philadelphia Flyers.

Annons:

Rakt spel på hemmalaget

Det enda som oroar i hemmalaget är förmodligen att man nu har flera spelare på någon slags skadelista inför matchen. Sedan tidigare är Smauel Morin och Oskar Lindblom borta, och Philadelphia Flyers har lärt sig att klara sig utan spelarna.

Det är deppigt (på olika nivå) men så är fallet just nu. I övrigt är Carter Hart, Joel Farabee och Shayne Gostisbehere oklara till spel här. Det är olika saker som kan hindra Philadelphia Flyers från att spela dessa spelare, men förhoppningen är att åtminstone ett par kommer spela trots allt.

I bortalaget är Chris driedger borta med en nederkroppsskada och kommer så vara minst en månad till. Brian Boyle skadade sig senast, och har förhoppningar om att snart vara i spel. Men när det är bortamatch är det helt enkelt inte säkert att han åker med.

Här gör vi en liten chansning och hoppas på att hemmalaget trots allt får en stark matchtrupp till matchen. För som lag är Philadelphia Flyers klassen bättre, och bör helt enkelt vinna på hemmais.

Philadelphia Flyers vinner (ordinarie tid) spelas till 2,25 gånger såsen hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Philadelphia Flyers vinner, rak etta
Odds: 2,25
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 01:00, tisdag 10/2
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: