Speltips inför Pittsburgh Penguins – Edmonton Oilers 14/2: Bra skrällvärde

Simon Pålsson Publicerat: 13 februari 2019

Här har vi stor tilltro till att gästande lag faktiskt ska kunna skrälla lite. Edmonton Oilers räknar vi inte bort mot Pittsburgh Penguins i NHL.

Annons:

NHL är tillbaka natt efter natt. Givetvis är natten till torsdagen inget undantag och för den som gärna fyller sina nätter med lite gott spelvärde finns det all anledning att blicka just mot den här natten. Här har vi nämligen lokaliserat ett bra spel inför mötet mellan Pittsburgh Penguins och Edmonton Oilers – två lag som brottas med formen för närvarande.

Pittsburgh Penguins vann äntligen senast, då med 1-4 borta mot Philadelphia Flyers, men hade dessförinnan alltså fyra raka förluster trots varierande nivå på motståndet. En stor anledning är den fortsatta problematiken att hålla tätt bakåt. Laget läcker helt enkelt alldeles för mycket. Det blir snabbt kostsamt inom NHL-hockeyn som fortsatt är väldigt jämn i grunden.

Formen är inte bättre hos gästerna som bara vunnit en av sina åtta senaste matcher. Å andra sidan har laget gjort minst två mål i samtliga matcher under 2019 och har inga problem att skapa situationer framåt. När det väl lossnar – egentligen när det börjar hållas tätt bakåt – kommer det här rendera i fler segrar, fler poäng och ett Edmonton Oilers som blir att räkna med igen.

Spel på gästerna

Pittsburgh Penguins har ett par spelare på skadelistan inför matchen. Å andra sidan närmar sig samtliga tre spelare vi nu nämner sig en comeback. Olli Maata, Justin Schultz och Zach Aston-Reese kan komma att spela den här matchen.

Andrej Sekera, Ty Rattie och Matt Benning är spelarna som för Edmton Oilers kan behöva stanna hemma, men här är det också tal om tre spelare som hoppas komma till spel trots allt.

På det hela taget är det här två lag som har ungefär lika svag form. Det är såklart en försvårande faktor inför mötet, men det öppnar också för ett spel som grundar sig i just detta faktum. Pittsburgh Penguins är väldigt stora favoriter enligt spelbolagen, men är det verkligen rimligt?

Edmonton Oilers har som sagt visat fin offensiv form på senare tid och det tänker vi utnyttja.

Edmonton Oilers över 2,5 mål spelas till 1,95 gånger krämen hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Edmonton Oilers över 2,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Interwetten
Spelstopp:  02:05, torsdag 14 februari 2019
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: