Speltips inför Pittsburgh Penguins – New Jersey Devils 29/1: Underdog

Simon Pålsson Publicerat: 28 januari 2019

Det blir ett målspel inför nattens möte mellan Pittsburgh Penguins och New Jersey Devils. Här finns det värde på att tro lite på underdogen.

Annons:

Visst kittlar det lite inför nattens NHL då det bland annat väntar ett möte mellan Pittsburgh Penguins och New Jersey Devils? Det är nämligen två lag som vi tror kommer att gå för att vinna matchen och vanligtvis är det fina förutsättningar för den neutrale åskådaren.

Det kan också tala för en hel del mål och visst hade målmarknaden kunnat vara intressant ur ett spelperspektiv. Problemet är dock att spelbolagen är inne på samma spår och därmed valt att trycka ner oddset betänkligt på den typen av spel. Trist.

Hemmalaget har svått att hitta en vinnande trend och även fall enskilda punktinsatser håller hög nivå är det tydligt att det finns mycket att jobba på. Det märks inte minst på antalet insläppta som varit för många i många matcher nu. New Jersey Devils ser bättre ut generellt, men släpper också in för många mål. Däremot är målskörden framåt klart bättre nu.

Det blir ett målspel ändå

Hos hemmalaget finns egentligen hela matchtruppen att tillgå just nu och det är såklart en väldig fördel i det här läget. Justin Schultz och Zach Aston-Reese kommer båda att spendera den här matchen – och ett par veckor till – på läktaren.

Då är skadeläget betydligt värre för gästerna, men det är å andra sidan inga nyheter utan någonting som laget snarare gjort sig vana vid på senare tid. Cory Schneider, Miles Wood, Bon Lovejoy, Taylor Hall, Stefan Noesen och Joey Anderson är alla otillgängliga och kommer inte att spela den här matchen.

Det är dock sådant som laget vant sig vid – som sagt – och ska vi vara lite generösa går det att se vissa tendenser till bättre spel på sistone. Det känns som ett kanonläge att skrälla till lite här.

New Jersey Devils över 2,5 mål spelas till 2,06 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  New Jersey Devils över 2,5 mål
Odds:  2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:05, tisdag 29/1
TV:    viasathockey logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: