Speltips inför Pittsburgh Penguins – New York Islanders 14/4: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 14 april 2019

Pittsburgh Penguins har pressen på sina axlar inför söndagens tidiga NHL-möte mot New York Islanders i Stanley Cup den 14 april.

Annons:

En av matcherna som på förhand kändes allra mest spännande i rådande Stanley Cup-slutspel var den mellan Pittsburgh Penguins och årets utropstecken New York Islanders. Maktskiftet inom New York har varit tydligare än på länge den här säsongen när Islanders går till slutspel som en outsider medan Rangers inte ens går vidare.

I dagarna har det spekulerats och synats om att New York Rangers ska rusta upp laget ordentligt inför kommande säsong, men det är inte relevant inför just den här matchen.

Nu är vi framme vid tredje mötet i matchserien mellan Pittsburgh Penguins och New York Islanders, där det senare laget alltså har 2-0 med sig redan nu. Det gör att det känns som att Islanders också kan döda tillställningen genom att gå upp till 3-0 här. Men tack och lov för Pittsburgh Penguins är det deras tur att ha hemmaplan nu.

Rakt spel hämtas

Pittsburgh Penguins har efter en svag inledning på den här matchserien nu fina förutsättningar att få till ett bättre resultat i den här matchen, den tredje. Jared McCann och Chad Ruhwedel är de enda spelare som kan missa matchen, men båda står som potentiellt tillgängliga i söndagens match.

New York Islanders har sedan i slutet av mars fått klara sig utan knäskadade Andrew Ladd och det mesta pekar på att han inte spelar ishockey på minst ett halvår till. Det är rsåklart ett avbräck, men samtidigt någonting som laget lärt sig att hantera. Tanner Fritz däremot, centern lite längre ner i kedjorna, har en handskada och kan komma tillbaka senare i slutspelet. I just den här matchen är det dock inte aktuellt med någon medverkan från hans sida.

Efter två raka förluster räknar vi iskallt med att Pittsburgh Penguins studsar tillbaka med en vinst.

Pittsburgh Penguins vinner (ordinarie tid) till 2,00 gånger insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Pittsburgh Penguins vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  18:05, söndag 14/4
TV:   tvtio logo viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: