Speltips inför San José Sharks – Edmonton Oilers 21/11: Offensivt möte

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2018

Det blir ett målspel som gäller inför mötet mellan San José Sharks och Edmonton Oilers, en match som spelas natten till onsdag svensk tid.

Annons:

Det står bara en enda match från NHL på nattens schema och självklart sätter vi snabbt tänderna i denna match. San José Sharks tar sig an Edmonton Oilers på hemmaplan och här riktar vi snabbt in oss på målmarknaden.

Anledningen är enkelt: det här är två offensivt balanserade lag. Det är också två lag som har halkat lite mer än önskat i tabellen, men där hemmalaget fortfarande ligger på en slutspelsplats med alla möjligheter i världen att ta sig till Stanley Cup även i år. Med ett målsnitt klart över tre mål per match (faktiskt åt båda håll) är det här också ett lag som bjuder på underhållning.

Edmonton Oilers har också ett målsnitt på närmarae tre mål per match, men har stora problem med antalet insläppta där. Där ligger laget bland de sämsta i hela ligan. Det oroar såklart lite inför fortsättningen. Att de nu står på sex förluster på sina sju senaste matcher vittnar också om en viss skakighet i hela bygget.

Ett målspel hämtas

Tomas Hertl är tveksam till spel för hemmalaget, men i övrigt kan San José Sharks sätta bästa möjliga lag på banan i det här mötet. Det ska inte underskattas såklart.

Tack och lov för gästernas del är avbräcken få även hos dem. Tobias Rieder och Andrej Sekera är otillgängliga ett bra tag till, men inte heller här finns några nya avbräck att förhålla sig till.

Tendenserna är tydliga i båda lagens fall: det brukar rassla till ordentligt åt båda håll. Med två offensivt lagda lag – där åtminstone gästerna dessutom har defensiva bekymmer – borde ett överspel vara givet.

Över 5,5 mål spelas bäst hos Bwin till hela 1,87 gånger pengarna. Närmare en tiondel bättre än flera konkurrenter på marknaden.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  04:30, onsdag 21/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: