Speltips inför St Louis Blues – Boston Bruins 2/6: Läge för vinst

Simon Pålsson Publicerat: 1 juni 2019

Boston Bruins åker iväg på sin första bortamatch i Stanley Cup-finalen mot St Louis Blues. Då har vi ett speltips inför den 2 juni 2019.

Annons:

Finalmatchen i NHL har redan hunnit två matcher in och efter två spelade matcher kan vi konstatera att det är precis lika vänt som många hade väntat sig. Boston Bruins har spelat två raka hemmamatcher, men har trots det bara med sig 1-1 till det första mötet i St Louis.

Då ska kommas ihåg att Boston Bruins vann den första matchen och hade häng på en vinst även i match två, men där föll igenom och tappade till förlängning. En förlängning som laget senare förlorade efter att själva ha missat ett par stora möjligheter. Det är små marginaler i finalhockey, det vet vi sedan gammalt.

Därför har hemmaplansfördelen nu svängt och allt St Louis Blues behöver göra är egentligen att vinna sina återstående hemmamatcher, tre till antalet. Däremot väntar vi oss en fortsatt jämn serie där hemmaplan inte behöver spela så värst stor roll i slutändan. Det här är en serie där varje match verkligen lever sitt eget liv.

Ännu en tät drabbning

Boston Bruins får nu klara sig utan den huvudskadade Matt Grzelcyk, som alltså ådrog sig en hjärnskakning senast och som med all säkerhet inte spelar mer den här säsongen. Att han inte är med i matchen natten till söndag är dock givet. Sedan tidigare är även Kevan Miller och Chris Wagner utanför matchtruppen, mest troligt resten av den här säsongen. Inget finalspel för någon av dessa tre herrar om vi får gissa friskt.

Hos St Louis Blues ser det ljusare ut med avstängningar och skador. Vince Dunn och Robert Thomas brottas båda med mindre bekymmer, men har förhoppningar om att kunna spela den här inledande hemmamatchen i finalserien. Om inte annat är de tillbaka inom kort. Det som däremot är givet är att den svenske centern Oskar Sundqvist inte spelar första hemmamatchen på grund av en avstängning.

På det hela taget rätt likvärdiga avbräck hos lagen och det gör att vi åter tror på en jämn match, i samma stil som finalserien alltså inletts.

X (oavgjort) är ett bra speltips för den som gärna har någonting levande på matchen. Det finns att spela till 4,00 gånger insatsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  02:00, söndag 2/6
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: