Speltips inför St Louis Blues – Boston Bruins 4/6: Ännu en final

Simon Pålsson Publicerat: 3 juni 2019

Det speltips som presenteras inför den fjärde finalen i Stanley Cup-slutspelet mellan St Louis Blues och Boston Bruins grundar sig i en tro på en motreaktion.

Annons:

Då är det äntligen dags för nästa match i Stanley Cup-finalen och med tanke på vilken nivå som underhållningen har legat på hittills finns det all anledning att längta till det här mötet. Det spelas visserligen på natten, men om du har möjlighet rekommenderas att ratta in kanalen för det här mötet.

Det är Boston Bruins som nu sitter ordentligt i förarsätet efter en tung vinst senast. Det innebär att laget har 2-1 i matcher med tre spelade, varpå Boston Bruins åter har allting i egna händer vad gäller hemmaplansfördelen.

St Louis Blues har hat lite tungt defensivt i inledningen av den här finalserien och vill nog gärna stänga igen mer bakåt hädanefter. Däri bör fokus ligga inför den fjärde matchen. Allt annat än en vinst här skulle vara djupt problematiskt för laget.

Målspel hämtas

Boston Bruins har fortfarande samma tre spelare utanför matchtruppen. Chris Wagner och Kevan Miller har inte spelat på ett bra tag. Av allt att döma kommer ingen av spelarna göra någonting i denna finalserie heller. Därtill är nu backen Matt Grzelcyk borta med en hjärnskakning. Det ska förmodligen en hel del till för att han ska kunna spela mer i vår.

Då är skadeläget lite värre hos St Louis Blues där det inte minst kan bli lite tungt med centrar. Oskar Sundqvist är fortsatt avstängd och spelar nte matchen. Däremot finns förhoppningar om backen Vince Dunn och centern Robert Thomas. Båda testas på matchdagen.

Efter att ha släppt in hela sju mål sist – då också inför sin egen hemmapublik – räknar vi iskallt med att St Louis Blues fokuserar på att hålla det tätare bakåt i den här matchen. En motreaktion är helt enkelt att vänta.

Under 5,5 mål spelas till 1,72 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  02:00, tisdag 4/6
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: