Speltips inför St Louis Blues – Dallas Stars 26/4: Specialspel

Simon Pålsson Publicerat: 25 april 2019

St Louis Blues står inför en tuff utmaning hemma mot Dallas Stars natten till fredag 26 april. Vi dukar upp speltips inför Stanley Cup, NHL-slutspelet.

Annons:

Den första slutspelsrundan i Stanley Cup den här våren 2019 hade verkligen allting som går att kräva av en slutspelsvända. Det var skrällar, det var matchserier som gick långt och det var mycket dramatik. Till slut står vi där med en rad oväntade lag i slutspelsrunda två och nu känns allting öppet inför fortsättningen.

St Louis Blues tog sig vidare till nästa fas i slutspelet genom att vinna mot Winnipeg Jets med totalt 4-2 i matcher. Två raka vinster på slutet och två vinster i början av matchserien la grunden till avancemanget, men märk väl att samtliga (!) fyra vinster var med uddamålet. Däremot ingen efter förlängning. Det säger ändå någonting om att laget har problem att dominera sitt motstånd fullkomligt.

Dallas Stars var lite illa ute mot Nashville Predators och låg under med 2-1 i matcher efter tre täta inledande matcher. Därefter höjde laget sig ordentligt och vann tre raka matcher med totalt 12 gjorda mål. Med ett målsnitt på fyra mål per match i dessa tre segrar har laget nu med sig positiv energi inför nästa utmaning. På förhand känns det vidöppet i den här matchserien.

Allting kan hända i match 1

Sammy Blais har varit fotskadad i ett par veckor och det ser inte ut som att en comeback är aktuell på ett bra tag. Det finns starka förhoppningar om att spela mer i slutspelet, men just i den här matchen kommer han inte till spel. Robert Bortuzzo däremot kan komma att spela matchen. Det återstår att se om han finns med i matchtruppen.

Det finns faktiskt ett par tunga skador hos Dallas Stars, vilka är värda att ha med sig inför fortsättningen. Marc Method, Martin Hanzal och Stephen Johns har samtliga varit skadade i flera månader och ingenting pekar på att någon av spelarna är tillgängliga snart. Dallas Stars har förmodligen räknat bort alla tre. Mattias Janmark däremot kan spela matchen, men centern har en skada i benet som inte riktigt vill ge med sig.

Med det sagt har vi en stark känsla av att gästerna faktiskt kan skrälla här. Efter tre raka vinster i den första slutspelsrundan är självförtroendet på topp och det finns ingenting att förlora på att gå hårt åt hemmalaget här.

Dallas Stars över 2,5 mål spelas till 2,30 gånger såsen hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Dallas Stars över 2,5 mål
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Interwetten
Spelstopp:  03:30, fredag 26/4
TV:    viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: