Speltips inför St Louis Blues – Dallas Stars 27/4: Tungt slutspelsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 27 april 2019

St Louis Blues är favoriter i Stanley Cup-mötet med Dallas Stars, men i vårt speltips tror vi på en jämn match den 27 april 2019.

Annons:

Det visade sig återigen att vi var precis rätt ute i vår analys inför det första slutspelsmötet mellan St Louis Blues och Dallas Stars, en match som precis som vi var inne på slutade med skrällvinst för bortalaget. Efter en stark trend redan i den första slutspelsrundan hade laget mycket riktigt med sig god energi till nästa slutspelsrunda.

Det gör att laget nu plötsligt vänt på bortaplansnackdelen och nu har allting i egna händer igen. Det räcker som bekant med en vinst på bortaplan för att ta sig vidare till semifinal, såvida laget vinner samtliga sina matcher på hemmaplan.

Men det är en lång väg dit och känslan vi fick av det första mötet mellan St Louis Blues och Dallas Stars är snarare att det här är en otroligt jämn historia som kommer att vänta. Det är två så pass jämna lag att det här kommer bli tight hela vägen in, men det öppnar också för att det lag som är lite hetare just nu också har den lilla edgen.

Dallas Stars med ny bra insats

3-2 på bortaplan i den första matchen i matchserien är ett på alla sätt förträffligt resultat och nu är frågan hur lagen förhåller sig till den andra matchen. Om blickar tillbaka på den första slutspelsrundan var det tydligt att det här är två lag som tenderar att spela tighta, ganska målsnåla matcher. Det ökar såklart risken för att matchen går till förlängning.

Hos hemmalaget hoppas Robert Bortuzzo, som missade den första matchen, vara tillgänglig igen här. Det är oklart vad det rör sig om, men personliga skäl har uppgetts. Sammy Blais däremot är borta med sin fotskada som han ådrog sig i slutet av grundserien.

Som vi vet sedan tidigare har Dallas Stars tre spelare långtidsskadade och ingenting talar för att de kommer tillbaka på ett bra tag. Marc Methot är bekräftat borta hela säsongen medan Martin Hanzal och Stephen Johns hoppas på återkomst i maj månad, men det känns ärligt talat tveksamt. Nu är även Jamie Oleksiak lite tveksam.

Hur som helst tror vi på en ny jämn historia. X (oavgjort) bör ligga nära till hands till 3,90 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:05, lördag 27/4
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: