Speltips inför St Louis Blues – Nashville Predators 27/2: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 26 februari 2019

St Louis Blues tar sig an Nashville Predators och naturligtvis dukar vi fram ett speltips inför nattens möte i aktade NHL på andra sidan Atlanten.

Annons:

Då är vi tillbaka med NHL som spelas natten till onsdag svensk tid och det är inte vilket möte som helst som bevakas den här gången. St Louis Blues står värd för matchen med Nashville Predators på hemmaplan, en minst sagt öppen historia på förhand.

St Louis Blues är laagetm ed bäst form och sett till februari månad har laget alltså bara två förluster på hela månaden. Just nu är det i för sig två förluster på de tre senaste, men vad som är kännetecnande är hur de närmast uteslutande spelar jämna matcher. Att matcherna tar sig hela vägen till förlängning är med andra ord en vanlig företeelse.

Det här blir tredje (!) gången bara i februari som dessa båda lag möts och vid båda tillfällena har St Louis Blues gått segrande ur striden med uddamålet. Ena gången efter förlängning, andra gången med nöd och näppe efter full tid. Nu har Nashville Predators spelat upp sig och har tre vinster på sina fyra senaste, men den där förmågan att köra över sina motståndare saknas fortfarande.

Allt talar för jämnt möte

Nashville Predators har haft vissa problem med skador under säsongen och det verkar som att det där fortsätter även natten till onsdag svensk tid. Då kommer nämligen inte Dan Hamhuis, Craig Smith, Austin Watson eller Zac Rinaldo finnas med i matchtruppen. Däremot hoppas Miikka Salomaki kunna komma till spel.

Hos hemmalaget är förutsättningarna klart bättre. Eller ja, det är faktiskt fyra spelare även här som inte är tillgängliga. Det är å andra sidan spelare som är lite lättare att undvara – tror vi. Men det återstår kanske att se. Brayden Schenn, Carl Gunnarsson, David Perron och Erik Foley. Ingen av spelarna kommer att finnas med. Å andra sidan har trenden – vinster nästan rakt igenom hela februari – varit intakt även utan flera av dessa spelare.

Allting talar för att det här blir lika jämnt som tidigare möten. Då är ett X (oavgjort) som speltips väldigt nära till hands på förhand.

X (oavgjort) spelas således till 4,10 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  02:00, onsdag 27/2
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: