Speltips inför St Louis Blues – Washington Capitals 4/1: Bra slagläge

Simon Pålsson Publicerat: 3 januari 2019

Fullskaligt fokus på matchen mellan St Louis Blues och Washington Capitals i NHL gäller, en match som spelas natten till fredagen den 4 januari.

Annons:

NHL för hela slanten även natten till fredag svensk tid och här gräver vi fram intressanta spel inför åtminstone två kittlande matcher. St Louis Blues tar bland annat sig an regerande mästarna Washington Capitals på hemmaplan.

Här har vi ett bortalag med synnerligen fin form efter en lite svagare säsongsinledning. Med fyra raka vinster på bortaplan har laget visat för både sig själva och resten av ligan att de minsann är att räkna med igen – även på bortaplan. Det är värt att plocka med sig inför den här matchen.

St Louis Blues har två raka förluster på hemmaplan och har faktiskt bara vunnit tre av sina nio senaste matcher inför sin egen hemmapublik. Det lossnar helt enkelt inte riktigt för laget just nu och det oroar såklart.

Specialspel på gästerna

Hos hemmalaget kommer Eric Foley inte till spel efter den hjärnskaning som har gäckat honom sedan oktober månad. Det är fortfarande lång tid kvar innan han väntas gå in i full träning igen. Däremot ska Carl Gunnarsson snart vara tillbaka på isen och ska redan ha börjat träna. Förhoppningen är att han medverkar redan här.

Hos gästerna är skadesituationen liknande och inte heller för Washington Capitals är den aspekten någonting som påverkar förutsättningarna inför matchen nämnvärt. Matt Niskanen hoppas kunna spela, medan Christian Djoos är borta.

Vår känsla är att den form som bortalaget har gör att de kliver ut med väldigt gott självförtroende. Det passar också bäst för Capitals att spela en offensiv ishockey – tidigt. Därför tror vi att de tar målmässigt kommando här.

Washington Capitals göra första målet spelas till 1,85 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals göra första målet
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  02:00, fredag 4/1
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: