Speltips inför Tampa Bay Lightning – New York Islanders 9/2: Nattmacka

Simon Pålsson Publicerat: 8 februari 2020

Allt fokus på mötet mellan Tampa Bay Lightning och New York Islanders i NHL, en match som spelas natten till söndagen den 9 februari 2020 svensk tid.

  Spela över 5,5 mål till oddset 1,71 hos casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Natten till söndag svensk tid spelas det ytterligare en rad matcher i NHL, men det som är synd just den här helgen är att det inte finns några tidiga kvällsmatcher. Det brukar annars vara en trevlig sak med helgerna, att man på humana svenska tider kan följa världens bästa hockeyliga.

Det blir några sådana matcher först på söndagen, men det hindrar inte oss för att hitta speltips även natten till söndag. Då spelas bland annat mötet mellan Tampa Bay Lightning och New York Islanders. Som ni förstår är det en match vi har stora förväntningar på.

Det räcker egentligen att kolla på de senaste mötena för att inse varför det här är ett möte som kittlar lite på förhand. Nu har Tampa Bay Lightning förlorat två raka matcher, i båda har man släppt in hela fem mål, och är förmodligen ute efter revansch.

Men vad man mer generellt kan säga om matcherna är att målspelet alltid är gångbart. I sex av de sju senaste matcherna har man klarat linan på över 5,5 mål och det säger en del om vilken typ av hockey som spelas från båda håll. Det här gör också matcherna mellan Tampa Bay Lightning och New York Islanders lite mer intressanta att följa.

Annons:

Ett målspel igen

Med den målform som visat sig mellan lagen är det givet att vi direkt sneglar mot målmarknaden även inför den här matchen. Någonting annat vore direkt märkligt att göra.

Det hela stärks egentligen bara ytterligare av att Tampa Bay Lightning visat fin form på slutet, och att man spelat många målrika matcher mot andra lag också. Just nu står laget på fem raka vinster och har gjort minst fyra mål i alla utom en av vinstmatcherna. Dessutom släpper man fortsatt in en hel del mål. Det gör det givet att blicka mot målspelet.

New York Islanders då? Jo, det är också ett målstarkt lag som har fin form. På sina fyra senaste matcher har man vunnit tre, varpå laget åker till Tampa med en bra känsla. Det är alltid en förutsättning för att ett bortalag ska våga gå för det. Det är vad vi nu förväntar oss av New York Islanders.

Därför spelar vi över 5,5 mål till 1,71 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,71
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 01:00, söndag 9/2
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: