Speltips inför Tampa Bay Lightning – New York Rangers 11/12: Formtopp

Simon Pålsson Publicerat: 10 december 2018

Här litar vi blint på att Tampa Bay Lightning tar ett ordentligt kommando så fort det bara går hemma mot ett sargat och formsvagt New York Rangers i NHL.

Annons:

Det finns flera lag som sticker ut under den här säsongsinledningen som klara besvikelser och det går inte att inte nämna svensklaget New York Rangers som ett av dessa lag. Henrik Lundqvist går så sakteliga mot slutet på sin fina NHL-karriär och nu börjar det snart brinna i knutarna. Ska han vinna Stanley Cup någon gång egentligen?

Det har som bekant varit nära ett par gånger om, men den här säsongen ser det inte ut som att det ska bli så kul för svensken eller hans lagkamrater. Nu är formen också svag med fem förluster på de sju senaste där inte minst Henrik Lundqvist haft det tufft mellan stolparna.

Nu väntar det som enligt tabellen är det klart tuffaste motståndet i form av ligaledande Tampa Bay Lightning. Med 47 inspelade poäng är laget hela sex (!) poäng före närmast jagande lag i skrivande stund och de är också klart bäst med sina 18 vinster på 31 omgångar.

Kommandot direkt

Adam Erne, Andrei Vasilevskiy och Anton Strålman är spelarna som enligt den officiella rapporten inte kommer att vara i speldugligt skick eller på annat sätt tillgängliga i den här matchen. Det är såklart tapp för hemmalaget, men faktum är att det ser klart bättre ut för deras del än för gästerna.

Den här säsongsinledningen har varit lite som förra säsongen för New York Rangers. Det ser bra ut i stunder, men på det hela taget lossnar det aldrig fullt ut. Det är ett stort problem såklart. Nu blir det inte enklare av att flertalet tunga spelare ser ut att missa matchen. Brendan Smith, Mats Zuccarello, Adam McQuid, Pavel Buchnevich och Cody McLeod är spelare som gärna hade fått vara med i matchtruppen ör lagets bästa.

Det är inte mycket som går New York Rangers väg just nu och med det tunga skadeläget som råder litar vi blint på att Tampa Bay Lightning fattar greppet om matchen redan från inledningen.

Tampa Bay Lightning vinner (första perioden) spelas till 2,15 gånger såsen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tampa Bay Lightning vinner (första perioden)
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  01:30, tisdag 11/12
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: