Speltips inför Tampa Bay Lightning – New York Rangers 15/11: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 14 november 2019

Tampa Bay Lightning gäller som favoriter hemma mot New York Rangers natten till fredag svensk tid.

Annons:

Det är full underhållning nätterna i ända just nu och den som av någon anledning vänder på det svenska dygnet har möjligheten att följa ett gäng starka ishockeymatcher från andra sidan Atlanten i rad.

Natten till fredag svensk tid spelas mötet mellan New York Rangers och Tampa Bay Lightning, en match som spontant har väldigt mycket att erbjuda. Det här är två historiskt välförankrade lag, inte minst i Nordamerika, men också bland tv-tittare i Sverige.

Just inför det här mötet saknas ett par viktiga spelare hos bortalaget, men förhoppningar finns om att Jesper Fast ska vara tillgänglig igen. I övrigt är Marc Staal och Mika Zibanejad inte tillgängliga. Det kommer att kosta en del för New York Rangers offensiva spets. Var så säkra.

Tampa Bay Lightning då? Jo, hemmalaget har faktiskt inga som helst avbräck att rapportera om och kan därmed formera sitt starkaste lag. Det gör att man får gälla som favoriter hos spelbolagen, men att det nödvändigtvis ska bli en massa mål? Nej, det tänker vi inte räkna med.

Annons:

Underskatta inte målspelet

Om vi frågar spelbolagen är den ensidiga bilden att vi dels har en klar favorit inför den här matchen, men också en given uppfattning om att det borde bli många mål. Det bottnar såklart i att hemmalaget är formstarka och är ett offensivt viktat lag, men är det verkligen rimligt att tänka sig denna målfest?

Historiskt är det här två lag som spelat ganska målsnåla matcher mot varandra. Eller åtminstone inte så många riktigt tunga målfighter. Med två bra målvakter och många täta, hårda möten har det snarare blivit lite målsnålare när man spelat mot varandra.

Det gör att vi inte känner att ett överspel är det givna. Spelbolagen är så pass inne på den biten att man rent av valt att jacka upp mållinan ett snäpp. Det öppnar för ett underspel som då blir ett rent värdespel.

Under 6 mål (asian handicap) spelas till 2,05 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål (asian handicap)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, fredag 15/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: