Speltips inför Toronto Maple Leafs – Boston Bruins 18/4: Väldigt jämnt möte

Simon Pålsson Publicerat: 17 april 2019

Det blir ett rakt speltips på 1×2-marknaden när Stanley Cup fortsätter natten den 18 april 2019. Toronto Maple Leafs tar sig an Boston Bruins.

Annons:

NHL-slutspelet har så här långt bjudit på en rad skrällar och det verkar som att det ligger ett sådant väder i luften när det kan gå lite precis hur som helst. Två förhandsfavoriter, Pittsburgh Penguins och Tampa Bay Lightning, åkte både ut med huvudet före i den första slutspelsrundan.

Det öppnar för en rad andra lag där Toronto Maple Leafs och Boston Bruins plötsligt seglar upp som potentiella mästarkandidater. Eller drar vi det för långt nu? Klart är i alla fall att det är synnerligen öppet för samtliga lag som det ser ut nu.

Den här slutspelsrundan mellan Toronto Maple Leafs och Boston Bruins öppnades med en varsin 4-1-seger och det blev tydligt att båda lagen har förmågan att slå varandra. Nu senast slutade det med en uddamålsvinst för hemmalaget. Känslan är att den trenden – med mer jämna och täta matcher – kommer att fortsätta. Det är ofta en trend som får fäste lite längre in i slutspelsserier.

Ett rakt spel hämtas

Det går egentligen inte att klaga på skadeläget hos hemmalaget som i stort sett kan formera starkast möjliga lag. Toronto Maple Leafs kommer till spel utan Nazem Kadri, men i övrigt är matchtruppen så stark som den kan vara. Centern är dock avstängd och hade behövt vara med för att laget skulle ha full slagkraft.

Då är det betydligt värre förutsättningar hos bortalaget, som dock valt att mörka lite hur det ser ut på skadefronten. Det finns inga avstängningar att rapportera om, men Sean Kuraly, Marcus Johansson, Kevan Miller, John Moore och Connor Clifton står samtliga som osäkra kort i den officiella rapporten på förhand. Det är såklart tunga tapp om det blir så att ingen av spelarna kan komma till spel. Å andra sidan kan det mycket väl vara så att merparten av dessa spelar.

Här tror vi på en jämn match. Utvecklingen i matchserien pekar mot det efter två 4-1-matcher inledningsvis och nu senast en uddamålsvinst för hemmalaget. Det känns som att den trenden fortsätter .

X (oavgjort) spelas till 4,05 gånger krämen hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X  (oavgjort)
Odds:  4,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Interwetten
Spelstopp:  01:00, torsdag 18/4
TV:    viasathockey logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: