Speltips inför Toronto Maple Leafs – Calgary Flames 30/10: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2018

Det blir ett rakt spel som gäller inför mötet mellan Toronto Maple Leafs och Calgary Flames i NHL. Det här är en match med en tydlig favorit på förhand.

Annons:

NHL är tillbaka med ett par matcher natten till tisdag svensk tid, men det gäller såklart att vara ute i god tid för att inte riskera att oddset sjunker. Så är det ofta när det kommer till spel på andra sidan Atlanten, där det kan vara tvära kast i oddsvärderingen inför matcherna.

På ena sidan ser vi ett av säsongsinledningens bästa lag som trots att de klarat sig utan Willian Nylander har gått väldigt fint, inte minst vad gäller offensiven som fortsätter att producera en hel del mål framåt. Med två förluster förra veckan fanns det viss oro i vinden för Toronto Maple Leafs, men två raka vinster mot Winnipeg Jets gör att laget fått upp ångan igen.

Calgary Flames har inte fått det att lyfta lika bra, men har gjort en fullt duglig säsongsinledning. Här är formen mer oroande, med fyra förluster på de fem senaste matcherna. Den enda vinsten under perioden kom mot ett formsvagt New York Rangers.

Rakt spel hämtas

Det finns ett par osäkra kort hos hemmalaget, men förhoppningen är att åtminstone Travis Dermott kommer till spel igen. Detta efter en sjukdom som hållit honom borta under förra veckan. Märk väl att Auston Matthews och såklart Willian Nylander inte är aktuella för spel.

Då är utgångsläget betydligt bättre för gästande Calgary Flames, som inte har några avbräck eller spelare borta från matchen. Det är väl precis den typen av medvind laget behöver för att kunna hävda sig på riktigt.

Men trots det har vi svårt att se hur gästerna ska kunna göra det här till en drabbning värd namnet. Det är helt enkelt ett på tok för oinspirerat lag för närvarande, samtidigt som Toronto Maple Leafs sett allt mer pigga ut på sistone. Det talar för hemmalaget.

Toronto Maple Leafs vinner (ordinarie tid) spelas till 2,00 gånger pengarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Toronto Maple Leafs vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  00:05, tisdag 30/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: