Speltips inför Toronto Maple Leafs – Carolina Hurricanes 23/12: Tidig hockey

Simon Pålsson Publicerat: 23 december 2019

Toronto Maple Leafs och Carolina Hurricanes gör upp i den tidiga matchen dagen innan julafton. Redan 20:00 är det nedsläpp i NHL.

Annons:

Sitter du med hela tjocka släkten på kvällen innan julafton och firar en slags uppvärmning inför den stora dagen? Eller har du massa jobbiga kusiner på plats? Då har vi svaret och lösningen på dina problem.

Redan vid 20:00 är det nämligen nedsläpp i det som blir den enda riktigt tidiga matchen i NHL under julledigheten. Toronto Maple Leafs tar sig då an Carolina Hurricanes på hemmaplan i ett spännande möte.

Inte nog med att vi ser det här mötet som synnerligen lämpligt planerat rent tidsmässigt, det är också en match som har det mesta som behövs för att vara underhållande. Åtminstone på förhand.

Toronto Maple Leafs kommer in i matchen med fyra raka vinster i vilka man har gjort minst fyra mål i samtliga. Dessutom har man en lång trend från november månad och framåt med fler gjorda mål. Det blåser positiva vindar kring Toronto Maple Leafs, som nu kommer att växla upp ytterligare.

Carolina Hurrianes föll senast, men hade dessförinnan vunnit tre raka bortamatcher och gjort en massa mål i samtliga matcher. Nu har man goda minnen med sig från senaste bortamötet mot Toronto Maple Leafs, där man vann med 1-4 i Kanada. Kan man spela på liknande vis har vi nog alla möjligheter att få se mål här.

Annons:

Var det vändpunkten?

Toronto Maple Leafs är ett av lagen som vi alltid har förväntningar på och efter matchen mot New York Rangers i veckan känner vi oss trygga med laget igen. Vår känsla är att Toronto Maple Leafs gick in i den matchen mycket energi och att man nu har någonting stort att bygga vidare på för att hålla sig på den här höga nivån hela tiden.

Det ska sägas att Nathan Horton och David Clarkson, som missat stora delar av hösten, båda är konstaterade att missa resten av säsongen. Det är såklart inga goda nyheter (inte så mycket nyheter längre ska sägas) för Toronto Maple Leafs, men det är samtidigt spelare man har lärt sig att klara sig utan. Vi kan också konstatera att Andreas Johnsson är otillgänglig.

Då är läget väsentligt bättre hos motståndarna till Toronto Maple Leafs, som kommer in i mötet i Kanada utan några avbräck. Att ta med sig bästa möjliga lag – rent av hela laget – är en stor fördel för Carolina Hurricanes.

Med två lag som har fin form och två lag som dessutom kan formera starka matchtrupper ser vi inte många hinder till att det här ska bli en ordentlig smällkaramell till match. Det mesta pekar snarare på att vi får se underhållning, mål och det mesta man kan önska sig av en match i NHL.

Över 6 mål (asian handicap) spelas till 1,94 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 6 mål (asian handicap)
Odds:  1.94 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:00, måndag 23/12
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons:


Annons: