Speltips inför Toronto Maple Leafs – Colorado Avalanche 5/12: Nattmacka

Simon Pålsson Publicerat: 4 december 2019

Toronto Maple Leafs och Colorado Avalanche spelar ett förmodat väldigt intensivt möte i NHL natten till torsdagen den 5 december 2019.

Annons:

Toronto Maple Leafs tar sig alltså an Colorado Avalanche natten till torsdag svensk tid och här finns det all anledning att bänka sig. Om man inte har möjlighet, tid eller intresse för att se matchen finns det trots det ganska fint spelvärde att skryta med på förhand.

Toronto Maple Leafs och Colorado Avalanche har på senare år spelat många intensiva matcher mot varandra, med över 5,5 mål som ett gångbart speltips. Det har rent av varit garanti de senaste åren. Samtliga matcher sedan december 2016 har gått över 5,5 mål och har ofta varit väldigt roliga.

Nu har vi också två lag som visat fin form på slutet, allra främst i offensiven. Toronto Maple Leafs har vunnit fem av sina sex senaste matcher. Dessutom har man gjort minst tre mål i fyra av sina fem senaste matcher. Det kan man inte blunda för.

Bortalaget då? Jo, man har faktiskt gjort fantastiska 16 mål på sina tre senaste matcher och spelar uteslutande målrika historier nu för tiden. Det gör att vi har goda förhoppningar om att få se mål här också.

Annons:

Fortsatta skadeproblem

Toronto Maple Leafs har i stort sett inte kunnat spela med sin starkaste matchtrupp någon gång under inledningen på den här säsongen. Det här beror på skadorna som har gäckat laget under flera månader, men som nu också vållar problem för slagkraften.

Under lång tid har ryggskadade David Clarkson inte kunnat spela, men inför den här matchen är han inte den enda spelare i Toronto Maple Leafs som inte kommer till spel. Nathan Horton, Mitchell Marner och Trevor Moore är inte heller tillgängliga och det påverkar såklart slagkraften negativt. Som sagt.

Colorado Avalanche är vanligtvis ett lag med stark svensk prägel, men nu finns ett par svenska spelare på skadelistan. Det är såklart en nackdel, inte minst för oss som hade önskat att kolla på svenska spelare in action. Gabriel Landeskog hoppas kunna spela, men det är oklart. Däremot spelar inte André Burakovsky matchen, vad det verkar. Erik Johnson, Matt Calvert och Callum Wilson är inte heller tillgängliga.

Här ser vi dock framför oss en väldigt offensiv match mellan två lag med offensiv prägel och starka offensiva spelare. Det är inte heller den allra bästa defensiven som man skryter med direkt.

Över 6,0 mål (asian handicap) spelas till 1,75 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 6,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, torsdag 5/12
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo
Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

Annons:

Annons: