Speltips inför Toronto Maple Leafs – Vegas Golden Knights 7/11: Överspel

Simon Pålsson Publicerat: 4 november 2018

Toronto Maple Leafs kliver in som klara favoriter inför mötet med Vegas Golden Knights i NHL, en match som spelas natten till onsdagen.

Annons:

Natten till onsdagen fortsätter NHL-nätterna i precis samma takt som tidigare och det gör att det finns en handfull matcher att välja bland för den som är på jakt efter bra underhållning eller trevligare spelmarknader.

Här hamnar fokus oundvikligen på mötet mellan Toronto Maple Leafs och Vegas Golden Knights då det lockar ordentligt på förhand. Det är två lag med oerhörd potential men som båda snubblat en del under inledningen, men där det i bästa stunder sprudlar ordentligt.

Toronto Maple Leafs hade en fin trend inledningsvis men har varit lite sämre på sistone. Det som gör att laget nu känns heta är 5-0-vinsten mot Pittsburgh Penguins senast. Vi räknar därför med att laget kommer med bra fart på sina skridskor till den här matchen.

Vegas Golden Knights vann också senast, någonting som vände en negativ trend med fyra förluster på sina fem senaste inför den matchen. Det är defensiven som är det stora problemet med för många insläppta mål.

Spel på målmarknaden

Som vi vet kommer inte William Nylander till spel för Toronto Maple Leafs nu heller. Det ser inte ut att lösa sig heller och som det har gått verkar det nästan tråkigast för svensken själv. Auston Matthews missar också den här matchen.

Då är avstängnings- och skadeläget betydligt mer ansträngt hos bortalaget som saknar ett par spelare. Brooks Orpik kommer troligen inte att spela matchen, men det lär inte heller Travis Boyd eller Tom Wilson att göra. Ett par tunga tapp helt klart.

Känslan är att det här är två lag som båda fått upp farten allt mer, inte minst för gästernas del. Den svaga starten har nu förbättras och det laget farligare.

Över 5,5 mål spelas till 1,95 gånger pengarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  01:00, onsdag 7/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: