Speltips inför Vancouver Canucks – Florida Panthers 29/10: Nattmacka

Simon Pålsson Publicerat: 28 oktober 2019

Det blir ett speltips på målmarknaden inför nattens intressanta möte i NHL mellan Vancouver Canucks och Florida Panthers.

Annons:

Det är åter dags för NHL-matcher om nätterna och trots att vi nu har fördelen av att ställa om klockan spelas det ändå väldigt sena matcher svensk tid. Vid 03:00 natten till tisdagen den 29 oktober 2019 ska det minsann spelas hockey även på kanadensisk mark.

Där har Vancouver Canucks möte med Florida Panthers, en match som om det inte vore för vintertiden här i Sverige alltså hade spelats med nedsläpp vid 04:00. På ett sätt hade det varit mer gynnsamt eftersom det är en rimligare tid att gå upp om man nu tänker sig inleda dagen väldigt tidigt.

Hur som helst är det här ett möte som kan bli intressant. Det här är två lag vars prestationer är svårlästa och där varje match ser ut att leva sitt eget liv.

Florida Panthers tog en tung vinst borta mot Edmonton Oilers med 6-2 senast och har lite positiva tongångar i laget. Samtidigt har Vancouver Canucks vunnit en hel del på slutet, men har faktiskt en förlust hemma mot Washington Capitals (0-1) som matchen mest färsk i minnet.

Annons:

Ett målspel hämtas

Florida Panthers har Victor Trocheck som ett osäkert kort inför nattens drabbning mot Vancouver Canucks, medan Matt Matheson är lite mer allvarligt skadad i nedre delen av sin kropp (dessa diffusa förklaringar i NHL-världen fortsätter att förbrylla) ett par veckor till.

Då ser skadeläget liknande ut hos hemmalaget, där man efter tidigare problem med skador faktiskt har fått läget att se aningen bättre ut. Nu är i för sig svensken Oskar Fantenberg osäker till spel på grund av sjukdom. Det blir en slags kamp mot klockan för att se om han hinner komma tillbaka i tillräckligt bra fysiskt slag för att spela nattens möte med Florida Panthers.

I övrigt är Antoine Roussel och Tyler Motte ute med skador ett par veckor till. Det är å andra sidan spelare som man klarat sig utan ett tag, åtminstone i det förstnämnda fallet.

Här tror spelbolagen helt och fullt på en målrik historia, medan vi tror att oddsen har blivit lite väl skeva och därför värdespelar ett underspel.

Under 6,5 mål spelas till hela 1,67 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  03:00, tisdag 29/10
TV:    viasathockey logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: