Speltips inför Vancouver Canucks – Los Angeles Kings 10/10: Nattmatch

Simon Pålsson Publicerat: 9 oktober 2019

Efter en svag inledning på säsongen är det läge för Vancouver Canucks att skrapa fram säsongens första vinst när Los Angeles Kings gästar.

Annons:

NHL är igång och trots att säsongen bara är någon vecka gammal känns det som att denna topphockey varit igång ett bra tag. Det är lätt att bli bortskämd med hur fantastiskt allt kan vara när säsongen väl är igång. Det är inte dumt.

Los Angeles Kings spelar en match redan natten till onsdag svensk tid, men här tänker vi fokusera på mötet borta mot Vancouver Canucks dagen därpå. Det är snäva tider vad gäller resedagar för Los Angeles Kings, någonting som kan sätta sig i benen på spelarna. Å andra sidan är i stort sett alla spelare i NHL mycket vana vid att resa med snäv marginal från match till match.

Vancouver Canucks står så här långt, i skrivande stund, på två raka förluste roch har därför lite kvar att jobba på innan det ska lossna. Men inför sin hemmapublik är det hög tid att lösa säsongens allra första poäng för attt så sakteliga börja klättra lite i tabellen.

Annons:

Ett tätt möte väntar

Oscar Fantenberg är tveksam till spel i den är matchen. Han lider fortsatt av sviterna från en hjärnskakning och är inte fullt redo för spel än – vad det verkar. Antoine Roussel däremot är garanterat borta med en knäskada och kommer inte spela förrän i slutet av november, allra tidigast då. Tyler Motte är dessutom borta ett par veckor till. Det här är tuffa förutsättningar för Vancouver Canucks.

Samtidigt ska sägas att bortalaget Los Angeles Kings inte har några som helst skador eller andra avbräck inför den här matchen, någonting som blir en klar fördel. Det gör också att den hemmaplansfördel som annars hade funnits blir klart mindre i sin påverkan och omfattning.

Här ser vi framför oss en tät match mellan två i grunden jämna lag. Det blir en uddamålsseger åt något håll eller som vi tror, förlängning.

X (oavgjort) spelas till fina 4,20 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  04:00, torsdag 10/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: