Speltips inför Vancouver Canucks – Vegas Golden Knights 20/12: Morgonmöte

Simon Pålsson Publicerat: 19 december 2019

Vegas Golden Knights har öppnat säsongen på ett lovande sätt och gäller nu som klara favoriter inför mötet med Vancouver Canucks i NHL.

Annons:

Den som vill sätta tänderna i hockey från andra sidan Atlanten kan inte klaga på det upplägg som nu väntar under den helg som kommer. Först inleds helgen med en intensiv fredagsomgång i USA – matcher som därmed kommer att spelas natten till lördag svensk tid.

Men väl i helgen finns det en handfull matcher som spelas på humana tider, som gör det enkelt för europeiska tittare i allmänhet att faktiskt bänka sig för att se sina spelare i världens bästa hockeyliga.

Ett möte som sticker ut så här på förhand spelas tidigt på lördagsmorgonen, eller möjligen sent på natten till lördag, mellan Vancouver Canucks och Vegas Golden Knights. Det här är två lag som spelade mot varandra så sent som för ett par dagar sedan, men då i Nevada. Den gången gick Vegas Golden Knights segrande ur striden med 6-3.

På det hela taget har december månad varit en stark månad för Vegas Golden Knights, som radar upp fina resultat och ser ut att ha fått upp ångan igen. En stor del av förklaringen till deras fina prestationer är att offensiven nu ser urstark ut. Vegas Golden Knights fullkomligt öser in mål, vilket inte minst de sex målen mot Vancouver Canucks förra veckan visar.

Annons:

Vegas Golden Knights är favoriter

Efter en säsongsinledningen som lämnade en del övrigt att önska har Vegas Golden Knights sakta men säkert fått ordning på det mesta nu. Med tre raka vinster har man klättrat ytterligare och nu ligger laget som lag nummer nio i den totala tabellen. Därmed är man totalt sju poäng före Vancouver Canucks.

Det som är slående med den här tabellen är att den är väldigt jämn och det räcker egentligen med ett par veckor av starka resultat för att klättra snabbt. Vancouver Canucks ser just nu ut att missa slutspelet, men inte ens halva grundserien är avklarad. Det finns all tid i världen att reparera skadan.

Just nu har Vancouver Canucks en placering som lag nummer 23 i tabellen, men det var alltså inte mer än sju poäng upp till en niondeplats totalt. Det vittnar en hel del om hur tätt det faktiskt är.

Här tror vi dock att Vancouver Canucks kommer att få det tufft igen. Formen är lite på nedåtgående, samtidigt som motståndet för dagen kommer att vara svårknäckt då man hittat formen. Märk väl att det inte sällan väntar en motreaktion efter målfesten senast. Kanske blir det mer tillknäppt nu?

Hur som helst spelar vi Vegas Golden Knights draw no bet (pengarna tillbaka vid oavgjort) till fina 1,72 gånger såsen hos Unibet.

span style=”color: #787878; font-size: xx-small;”>Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights draw no bet
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  04:00, fredag 20/12
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons: