Speltips inför Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks 31/12: Tidigt nedsläpp

Simon Pålsson Publicerat: 31 december 2019

Vegas Golden Knights behöver ta tre poäng hemma mot Anaheim Ducks på nyårsafton för att ta revansch från senast.

Annons:

Trots att det är nyårsafton och det på europeisk mark ofta innebär firande i stora ordalag är det sånär som på full omgång på andra sidan Atlanten. I USA har man tagit nyårsfirandet till sportens värld och inte minst ishockeyn dukar upp massvis med matcher.

Det passar oss ganska bra eftersom vi gärna hittar bra med speltips på årets alla dagar. Just den här gången tycker vi oss ha hittat fint spelvärde inför den tidiga starttiden 21:00 då Vegas Golden Knights får besök av Anaheim Ducks.

Vegas Golden Knights tog en tung vinst hemma mot Arizona Coyotes i dagarna, 4-1, och följde därmed upp sin förlust borta mot Anaheim Ducks med 4-3. Vegas Golden Knights har blandat och givit under hela december, men är starka på hemmaplan och har fortsatt en väldig hög i sina prestationer.

Anaheim Ducks å sin sida föll hemma mot Philadelphia Flyers senast och det går att konstatera att det här laget, liknande som Vegas Golden Knights, har stora problem att hitta en jämn nivå.

Annons:

Revansch att utkräva

Det här blir alltså andra gången inom loppet av bara några dagar som lagen gör upp i NHL och med tanke påa tt det första mötet blev så otroligt jämnt förväntar vi oss något liknande här. Men inte sällan får vi se motreaktioner när lag spelar mot varandra två gånger på kort tid.

Det faktum att Anaheim Ducks vann det första mötet, då med uddamålet, tänker vi inte lägga så stor vikt vid. Åtminstone inte till deras fördel. Snarare tror vi att det här öppnar för hemmalaget i den här matchen, som nu är sugna på revansch och som har lärt sig vad som krävs för att besegra motståndarna.

Det stärks såklart av det faktum att Anaheim Ducks nu har flertalet tunga spelare på sin skadelista. Rickard Rakell närmar sig spel, men lär inte spela. I övrigt är Patrick Eaves och Ryan Kesler borta resten av säsongen. Lägg till Nick Ritchie, Derek Grant och Troy Terry på den listan så förstår vi att avbräcken kan bli knepiga att hantera för bortalaget här.

Cody Eakin är den enda spelaren i hemmalaget som förväntas sitta på läktaren i stället för att vara ute på isen.

Därför tänker vi hålla Vegas Golden Knights som favoriter. Det raka spelet (ordinarie tid) spelas till 1,76 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, tisdag 31/12
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:


Annons: