Speltips inför Vegas Golden Knights – Buffalo Sabres 17/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 16 oktober 2018

Rasmus Dahlin jagar säsongens andra mål när hans Buffalo Sabres tar sig an förra årets finalister Vegas Golden Knights natten till onsdag svensk tid.

Annons:

Här tänker vi passa på tidigt inför mötet mellan Vegas Golden Knights och Buffalo Sabres, en match som spelas först natten till onsdag svensk tid. Ibland är det klokt att våga vara tidigt med sina spel för att spelbolagen inte ska hunnit slakta oddsen för mycket i takt med att spelare runt om i världen sniffar upp vad som är ett bra spelvärde. Här känns spelvärdet fortsatt intakt.

Vegas Golden Knights var som bekant en ärlig saga sin första säsong i NHL och slutade till slut tvåa i Stanley Cup-slutspelet efter förlusten mot Washington Capitals i finalen. Nu har laget öppnat säsongen mer trevande och har bara två vinster på sex omgångar. Det som oroar – det som troligen är frklaringen till den tröga starten – är att laget så här långt inte gjort mer än två mål i någon match. Det är en helt ny form av uddlöshet som vi aldrig såg maken till förra säsongen.

I lagets senaste match stod Rasmus Dahlin för ett fint mål när Arizona Coyotes besegrades med 3-0, varpå Buffalo Sabres nu har tre vinster på fem omgångar. Det är ett bra facit för ett lag som ofta är svårplacerade. Med Rasmus Dahlin i truppen andas laget lite framtidstro och visst är det mäktigt att backen nu är den yngste svenska målskytten någonsin i NHL? Grattis. Samtidigt saknar laget fortfarande lite spets.

Väldigt givet målspel

Alex Tuch, Paul Stastny, Nate Schimdt och Deryk Engelland kommer att missa den här matchen och det är en stor del av förklaringen till att laget hackat lite under säsongsinledningen. Den där spetsen från förra säsongen är inte alls lika bra som förra året – än. Det krävs förmodligen lite medvind innan det lyfter igen.

Hos gästerna – ett lag som faktiskt öppnat säsongen ganska lovande som sagt – är tre spelare otillgängliga just nu. Sean Malone och Scott Wilson, två viktiga offensiva pjäser, kommer inte att spela den här matchen Tungt. Zach Bogosian är förmodligen också på läktaren snarare än på isen.

Här känns det som att lagens spets är något trubbigare, samtidigt som gästerna visat prov på fin organisation på slutet. Det talar för lite mer målsnålt.

Under 6 mål (asian handicap) spelas till 1,76 gånger krämen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål (asian handicap)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  04:05, onsdag 17/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: