Speltips inför Vegas Golden Knights – Calgary Flames 18/11: Målfokus

Simon Pålsson Publicerat: 17 november 2019

Vegas Golden Knights gäller som favoriter hemma mot Calgary Flames i nattens NHL, men det här kan bli en tuff match ändå.

Annons:

Natten till måndag svensk tid är nHL tillbaka, men denna natt är det bara ett par enstaka matcher som går att njuta av. Som svensk tv-tittare är helgen ofta ett bra läge att kolla på NHL-hockey, men när den nu så sakteliga glider mot sitt slut är det åter tillbaka till nattliga tider som gäller.

Vegas Golden Knights kommer till den här matchen en illavarslande trend på fem raka förluster, varav de fyra senaste också varit under ordinarie tid. Det är sannerligen inget bra facit att luta sig mot. Här har det varit stora defensiva problem som varit den stora akilleshälen. Man slipper helt enkelt in för mycket mål. Då blir det svårt att vinna matcher.

Calgary Flames har ungefär samma svaga trend, men i deras fall rör det sig inte om mer än tre förlustmatcher på raken. Här är det främst den offensiva bristande spetsen som varit problematisk. Eller vad sägs om att man nu bara gjort i snitt ett mål per match sista veckan? Det vet vi alla att det inte räcker långt i NHL-sammanhang.

Annons:

Målspelet hämtas i NHL

Vegas Golden Knighs har som bekant Valtenin Zykov på sin frånvarolista efter att denne testats positivt för en substans som helt enkelt inte är tillåten i inledningen av säsongen. Nu har han inte spelat några matcher på en månad och det är fortfarande så att han kommer vara borta ett par veckor till.

Men i övrigt kan hemmalaget formera precis den trupp och kedjor som man önskar. Det finns alltså inga andra avbräck, avstängningar eller skador att fokusera på inför matchen mot Calgary Flames.

Då är utgångsläget vad gäller den biten klart värre hos gästerna, som saknar två backar i form av TJ Brodie och Juuso Välimaki i ett bra tag till. Det rör sig om en operation respektive en knäskada som gör att spelarna inte finns med. Austin Czarnik är också borta en månad till med en underkroppsskada.

Det här gör att slagkraften påverkats negativt hos gästerna, någonting som inte minst visar sig på de lite svagare resultaten på senare tid. Det är inte lattjo lajbans i hemmalaget heller och vi har svårt att se vilket lag som ska ösa in mål här. Det är inte riktigt det momentum som råder just nu i alla fall.

Under 6 mål (asian handicap) spelas till 1,91 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål (asian handicap)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, måndag 18/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: