Speltips inför Vegas Golden Knights – Chicago Blackhawks 14/11: 1X2-spel

Simon Pålsson Publicerat: 13 november 2019

Vegas Golden Knights är spelbolagens stora favoriter inför nattens möte med Chicago Blackhawks, vilket kan tyckas aningen märkligt.

Annons:

Det går inte att klaga på den meny som dukas upp i NHL natten till torsdag svensk tid, där ett möte som sticker ut spelas mellan Vegas Golden Knights och Chicago Blackhawks. Det här vet vi är två lag som har ett starkt följe bland svenska tittare då man spelat en fin hockey sista säsongerna.

Det som förenar lagen inför den här matchen är den lätt svaga formen som drabbat båda läger. Att Vegas Golden Knights gäller som stora favoriter hos spelbolagen inför nattens möte är i våra ögon en aning märkligt mot bakgrund av att man har tre raka förluster och bara en vinst sina tre senaste veckor. Det är sannerligen inget vidare facit att luta sig mot för en favorit.

Chicago Blackhawks däremot har tagit ett par vinster på sistone, men har lite svårare på bortaplan och har faktiskt spelat mycket jämna matcher på sistone. Chicago Blackhawks har nu fyra matcher som gått till förlängning av de sju senaste. Det är ett anmärkningsvärt facit som tydligt bevisar att man är ett svårslaget lag, men också att Chicago Blackhawks har aningen svårt att vinna sina matcher.

Annons:

Tätt möte väntar

Vegas Golden Knights har ett par viktiga spelare som osäkra kort inför matchen, då främst Shea Theodore och Alex Tuch. Förhoppningen är att båda ska finnas med i truppen för Vegas Golden Knights, som då kommer att kunna formera ett starkt lag. Det är egentligen bara den fartfyllde forwarden Valentin Zykov som inte är med. Han har dragit på sig en avstängning och missar ett par veckors spel. Detta efter att han fått i sig dopingklassade preparat och därmed stängts av i inte mindre än 20 matcher så här i inledningen av NHL-säsongen

Hos bortalaget är det fortfarande så att Connor Murphy har problem i ljumskpartiet och att han nu väntas vara borta ett par veckor till. Det här är en skada man ska skynda långsamt med och det betyder att Blackhawks troligen får klara sig utan sin back ett bra tag till. Nu kommer troligen inte heller Ryan Carpenter att finnas med i just den här matchen. Detta på grund av strikt personliga skäl. Han har helt enkelt fått ledigt och rapporterna säger att han kanske inte ens följer med på resan till Vegas, Nevada.

Med det sagt tycker vi att tappen i båda läger påminner en del om varandra och på det hela taget är det ett mycket jämnt styrkeförhållande inför matchen.

X (oavgjort) spelas därför till överraskande höga 4,45 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds: 4,45  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  04:00, torsdag 14/11
TV:    viasatsport logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: