Speltips inför Vegas Golden Knights – Dallas Stars 10/12: Bra slagläge

Simon Pålsson Publicerat: 10 december 2018

Det går inte att blunda för att gästande Dallas Stars trots allt har ett fullt dugligt slagläge inför måndagens möte borta mot Vegas Golden Knights i NHL.

Annons:

Det är åter NHL på schemat och den allra senaste matchen natten till måndag – eller kanske den tidigaste matchen för den som är ordentligt morgonpigg – spelas i Nevada mellan Vegas Golden Knights och gästande Dallas Stars.

Det här är två lag som på olika sätt har ganska trevlig energi sina respektive spelartrupper nu. Dallas Stars kommer efter en period med fyra raka vinster och kan därmed kliva in med gott självförtroende till den här matchen. Det ska på intet sätt underskattas att komma från en så fin period, inte minst då det kändes lite knackigt innan.

Hemmalaget å sin sida förlorade stort senast och har snubblat ett par gånger sista veckorna – då snubblar Golden Knights ofta ordentligt – men på det hela taget har laget sju vinster på sina nio senaste och har sett ruggiga ut sista veckorna. Det finns stora problem med defensiven fortsatt, men nu spelar laget återigen öppna och för oss neutrala åskådare härliga matcher.

Ett målspel i fokus

Efter att ha stora problem med skador tidigare under hösten ser det nu bättre ut för hemmalaget. Med det sagt är både Erik Haula och Paul Stastny utanför matchtruppen ett bra tag till.

Dallas Stars har Marc Methot, Connor Carrick, John Klingberg och Stephen Jens på sin skadelista. Ett par tunga namn, men å andra sidan spelare som laget nu gjort sig vana vid att klara sig utan. Det har gått att skrapa fram bra resultat även utan dessa fyra spelare.

Som bekant har Dalls Stars lite vind i sin segel efter fyra raka vinster och vi tror att laget åker till Nevada med goda förhoppningar om poäng. Vi tror att Dallas Stars går för det och det kan rent av bli en riktig käftsmäll till match vad gäller målmarknaden.

Dallas Stars över 2,5 mål spelas till 1,88 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Dallas Stars över 2,5 mål
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  03:00, måndag 10/12
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: