Speltips inför Washington Capitals – Buffalo Sabres 2/11: Nattmacka

Simon Pålsson Publicerat: 1 november 2019

Washington Capitals är fortsatt starka på hemmaplan och får ta på sig rollen som favoriter hemma mot Buffalo Sabres i NHL.

Annons:

Det är NHL på tapeten natten till lördag svensk tid – men för att vara ute i god tid ska man nog fundera på speltips och eventuella bets på den här matchen lite tidigare än så. Det finns nämligen en stor risk för att oddset slaktas en del.

Så har det nämligen en tendens att bli när det ena laget gäller som så pass stora favoriter som Washington Capitals gör inför den här matchen. Det går liksom inte att blunda för att så är och kommer vara fallet.

Nu förlorade man visserligen mot Sabres senast – då i februari månad – men innan dess hade man totalt fyra raka vinster mot laget. Det ger ett bra psykologiskt övertag.

Nu står man också på två raka vinster i täta matcher efter en lång period av bra insatser. Det går att lita på att Capitals presterar. Buffalo Sabres däremot har blandat bra insatser med direkt svaga matcher. Vi litar inte på att de steppar upp på den nivå som krävs i Capital One Center.

Annons:

Skadorna spelar roll

Washington Capitals har haft en inledning på säsongen som varit lätt skadekantad, men det är någonting som ser allt bättre ut. Däremot råder nu viss osäkerhet kring spelare som Evgeny Kuznetsov och Nic Dowd inför den här matchen. Det är såklart ingen höjdare om två centerspelare behöver stå över.

Vad vi däremot kan räkna med är att högerforwarden Richard Panik inte kan spela den här matchen heller. Men det är ingen större panik för lagbygget. Det ska man kunna hantera utan att det spelar för stor roll.

Då är skadeläget väsentligt värre för gästerna, som redan har ett par spelare borta en längre tid. Allra värst är det för Matt Hunwick vars nackskada gör att han inte spelar mer under den här säsongen. I övrigt är Zach Bogosian, Jimmy Vesey, Marco Scandello och Brandor Montour troligen borta från den här matchen. Tungt.

Washington Capitals vinner (ordinarie tid) spelas till 1,90 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:
Odds:  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  00:05, lördag 2/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: