Speltips inför Washington Capitals – Carolina Hurricanes 25/4: Avgörande mötet

Simon Pålsson Publicerat: 23 april 2019

Washington Capitals har pressen på sig inför det sjunde, avgörande mötet med Carolina Hurricanes den 25 april 2019. Läs speltipset inför Stanley Cup.

Annons:

Det är spännande tider på andra sidan Atlanten där NHL är framme vid sitt beryktade slutspel Stanley Cup. Det är för många, inte minst svenskar, nu säsongen börjar på allvar då det plötsligt känns värt att offra en del sömntimmar för att få se förstklassig ishockey från världens bästa liga.

Den här säsongen har också haft fördelen av att bjuda på många oväntade resultat där stora giganter som Tampa Bay Lightning – som alltså vann grundserien i överlägsen stil – och slutspelsveteranerna Pittsburgh Penguins redan åkt ut. De regerande mästarna Washington Capitals har också det kämpigt i den första slutspelsrundan.

Där lottades laget mot Carolina Hurricanes, ett lag som de på pappret ska slå utan större bekymmer. Det har dock visat sig vara en mycket jämn matchserie där vi efter sex matcher är framme vid likaläge, 3-3 i matcher. Det gör att allting ska komma att avgöras natten till torsdag svensk tid och då har Washington Capitals såklart fördelen av att få spela på sin egen hemmaplan.

En given favorit inför slutet

Michal Kempny drog baksidan tidigare under april månad och kommer inte att spela mer under den här säsongen. Det har Washington Capitals själv bekräftat. TJ Oshie är också tveksam till mer spel den här säsongen och kommer åtminstone inte att spela det här, helt avgörande mötet.

Det som oroar lite hos bortalaget är att två viktiga spelare, Micheal Ferland och Andrei Svechnikov, båda står utanför matchtruppen just nu och av det mesta att döma inte spelar den här matchen heller. Det är dock två spelare som hoppas kunna komma tillbaka till en eventuell semifinal.

I sin senaste seger vann Washington Capitals med hela 6-0 och även fall det inte är så stor som klasskillnaden mellan lagen är tycker vi att det tyder på någonting. På hemmaplan, i en direkt avgörande match, ska de regerande mästarna helt enkelt kunna lösa det här. Det är vår fasta övertygelse.

Washington Capitals vinner (inklusive övertid) spelas till 1,70 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals vinner (inklusive övertid)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, torsdag 25/4
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: