Speltips inför Washington Capitals – Florida Panthers 20/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 18 oktober 2018

Det intressanta mötet mellan Washington Capitals och Florida Panthers tar plats i mästarstaden natten till lördag den 20 oktober.

Annons:

Det är åter dags för NHL när helgen nu nalkas och kanske är möjligheterna att faktiskt vara vaken för att se matchen också större hos svenska hockeyälskare. Den som vill köra en förlängd fredagskväll kan nämligen hålla sig vaken till 01 för att se Washington Capitals ta sig an formsvaga Florida Panthers.

På ena sidan ser vi alltså mästarlaget från förra säsongen, ett lag som fortfarande snubblar fram och inte riktigt fått alla bitar på plats nu heller. Det visar inte minst resultatraden, med tre vinster och lika många förluster. Det är också svårt att hitta tydliga linjer i spelet, även fall det finns ett par starka insatser på hemmaplan som sticker ut lite extra.

På andra sidan finns formsvaga Florida Panthers, som inlett säsongen med fyra (!) raka förluster, varav två varit efter förlängning. Visst, samtliga är med uddamålet och det går att se visst ljus i den mörka, mörka tunneln som laget befinner sig i. Det känns som att en vinst och en bra insats bara är några dagar bort. Det borde hända snart.

Spelbolagen överskattar målchanserna

Tom Wilson är fortsatt avstängd för hemmalaget, men i övrigt kan Washington Capitals sätta i stort sett bästa lag på banan. Travis Boyd är i för sig också skadad, men det har han varit under egentligen hela säsongen.

För gästande Florida Panthers är avstängnings- och skadeläget betydligt värre, med flera tunga spelare utanför matchtruppen i detta tuffa bortamöte. Efter den mycket svaga inledningen på säsongen har ett par spelare trillat bort sista veckan. Derek MacKenzie hoppas kunna komma till spel, men spelarna som garanterat inte är med är Mike Matheson (avstängd), Jamie McGinn, Michael Haley, Josh Brown (missar hela säsongen) och Roberto Luongo, den vasse målvakten. Tunga tapp.

Här tror vi att spelbolagen överskattar möjligheterna till mål.

Under 6,5 mål (ordinarie tid) kan spelas till hela 1,85 gånger krämen hos Betser. Tack och bock säger vi!

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  01:00, lördag 20/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: