Speltips inför Washington Capitals – LA Kings 12/2: Bra skrällchans

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2019

Det känns som att spelbolagen unisont har valt att underskatta Los Angeles Kings inför nattens NHL-möte borta mot Washington Capitals. Det känns märkligt.

Annons:

Det är NHL-dags igen och den här gången fokuserar vi återigen på en match som spelas i Capital One Arena på östkusten. Där är det som bekant Washington Capitals som är hemmalag och natten till tisdag (svensk tid) väntar möte med Los Angeles Kings. Enligt spelbolagen innebär en sådan match-up att vi har en extremt tydlig favorit.

Det raka spelet på Washington Capitals betalar inte mer än runt 1,70-1,75 gånger insatsen pre-game. Det är ett anmärkningsvärt slaktat odds och man kan inte undgå att fundera på varför. Visst, det finns en hel del som talar för hemmalaget och i grunden är det såklart ett bättre hockeylag för närvarande. Å andra sidan har laget misslyckats med att vinna två raka hemmamatcher mot likvärdigt motstånd. Dessutom har LA Kings en gryende form – faktiskt.

Md fyra vinster på sina sex senaste har LA Kings faktiskt ökat sin poängskörd markant. Då ska nämnas att tre av vinsterna dessutom kommit på bortaplan. Det är med andra ord ett lag som har alla möjligheter i världen att störa här. Med minst två gjorda mål i 13 av sina 14 senaste matcher finns det också en väldigt bra målskörd att luta sig mot.

Gästerna kan skrälla

Washington Capitals har faktiskt ett närmast ultimat utgångsläge inför den här matchen, då i termer av hur förberedelserna har varit och vilka spelare som finns att tillgå. Inga avstängningar, inga skador och enligt den officiella rapporten inte ens några skavanker. Det gör att laget kliver ut med full kraft här.

Det ska sägas att bortalaget kan komma att sakna två av sina viktiga centrar i Trevor Lewis och Jeff Carter. Å andra sidan är bara på väg tillbaka från en skavank som hållit dem borta från träning i ett par dagar. Det ska vara som så att båda kan spela matchen – om de verkligen vill. Däremot kommer inte Jonny Brodzinski till spel på grund av en axelskada som ännu inte riktigt har läkt.

Med det sagt anar vi en tydlig positiv trend hos gästerna, vilket inte minst märks i deras resultat och då allra främst deras målskörd på senare tid.

LA Kings över 2,5 mål spelas till 2,20 gånger insatsen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  LA Kings över 2,5 mål
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betfair
Spelstopp:  01:00, tisdag 12/2
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: