Speltips inför Washington Capitals – New Jersey Devils 1/12: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 29 november 2018

Washington Capitals har tagit fina steg i sin form på sistone och kan nu ta sig an New Jersey Devils med ett väldigt gott självförtroende natten till lördag.

Annons:

Natten till lördag gäller det att sätta tänderna i lite hockey från andra sidan Atlanten. Vårt fokus riktas mot mötet i Washington DC där hemmalaget Capitals tar sig an New Jersey Devils.

Efter en lite svagare inledning på säsongen har Washington Capitals nu tagit sex raka vinster på sistone och det ser ut som att det offensiva spelet från förra säsongen åter går att känna igen på allvar. Det är värt att ha med sig här. Vi räknar inte med någonting annat än fullt blås från hemmalaget inför den här matchen.

New Jersey Devils däremot har bara vunnit en av sina sex senaste och trots att målskörden är fortsatt ganska stark finns det klara problem i defensiven. Med 4-5 insläppta per match blir det oerhört svårt att vinna matcherna och det är någonting som laget behöver rätta till.

Att det skulle ske borta mot regerande mästarna känns dock föga troligt…

Ett överspel hämtas

Det finns ett par potentiellt tunga tapp hos hemmalaget inför den här matchen. Mical Kempny och Devante Smith-Pelly är oskra kort. Vilka som däremot inte kommer att spela – det är redan klart – är spelare som Evgeny Kuznetsov, TJ Oshie och Brooks Orpik.

Hos gästerna kommer inte Steven Santini spela. Just nu finns också Marcus Johansson och Joey Anderson på skadelistan. Det är spelare som testas först på matchdagen men där förhoppningarna om spel är relativt goda från klubbens håll.

Det känns som en match i mängden detta och det brukar locka fram en mer avslappad syn på matchen. Därmed räknar vi med en öppen tillställning mellan två offensivt skickliga lag.

Över 5,5 mål spelas till 1,86 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds: 1,86  (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  01:00, lördag 1/12
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: