Speltips inför Washington Capitals – Philadelphia Flyers 5/3: Nattmacka

Simon Pålsson Publicerat: 4 mars 2020

Det är svårt att inte ha höga förväntningar inför nattens möte i NHL mellan Washington Capitals och Philadelphia Flyers, ett möte som spelas den 5 mars 2020 svensk tid.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Inledningen på NHL har varit precis så som många hade hoppats på – med flera uppstickare än vanligt och en rad giganter som inte har levt upp till förväntningarna. Det visar sig år på år, säsong på säsong, att det är svårt att hela tiden bygga vidare på nya framgångar.

I våra ögon finns det en rad lag som har imponerat lite mer, där Washington Capitals och Philadelphia Flyers utan tvekan hör till den skaran. Redan från start har man visat sig vara lag som vill tillhöra toppen, och nu kan man konstatera att det ska mycket till om inte båda återfinns i slutspelet.

Washington Capitals ligger femma och en placering bakom hittar vi alltså nattens motståndare Philadelphia Flyers. Med andra ord är det som nu väntar ett riktigt toppmöte. Det går inte att beskriva matchen I sig som någonting annat.

Annons:

En målrik historia väntar

En stor fördel för hemmalaget Washington Capitals är att man kunnat formera sitt starkaste lag under lång tid, och inte heller inför den här matchen finns det några som helst avbräck att prata om. Att kunna ha sina bästa spelare på planen är ju en fördel. Det säger sig själv.

Shayne Gostisbehere, Nolan Patrick, Oskar Lindblom och Samuel Morin är spelarna som kommer att missa matchen för Flyers. Bara numerären gör att det här blir ett större problem för gästerna, men det är också ett par potentiellt viktiga spelare som nu inte kan vara med.

Men trots det har vi goda förhoppningar om att få se en bra match, och det mesta pekar på att två offensiva lag fortsätter på den inslagna vägen som så här långt under säsongen inneburit mycket mål i deras matcher. Det är ungefär det vi förväntar oss även den här gången – det måste vi ta och erkänna.

Över 5,5 mål spelas till 1,61 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds: 1,61
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00, torsdag 5/3
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: