Speltips Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers 18/8

Simon Pålsson Publicerat: 18 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det börjar bli skarpt läge i NHL-slutspelet mellan Montreal Canadiens och Philadelphia Flyers tisdagskvällen den 18 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vi är fortfarande bara på den första rundan i NHL-slutspelet, men vad vi vet är att vi äntligen är inne i det ordinarie slutspelet. Efter en kvalrunda och lite annat märkligt spelar man nu ett Stanley Cup-slutspel som liknar det som spelas varje år.

Men med det sagt ska sägas att matcherna spelas på neutral mark, att det inte finns någon publik och att det finns en del säkerhetsföreskrifter runt matcherna som inte hör en vanlig säsong till. Det ställer andra krav på utövarna, och gör det lite svårare att förutspå matcherna, men det är åtminstone lika för båda lagen.

Nu ska sägas att det är bäst av sju matcher som gäller, precis som vanligt, och efter tre spelade matcher sitter Montreal Canadiens i en lite prekär situation. En förlust till och Philadelphia Flyers har matchboll med tre matcher kvar att spela. Då tycker vi ändå att Montreal Canadiens varit ett minst lika bra lag hittills.

Men man har förlorat två av tre matcher, och har inte riktigt räckt till i de täta matcherna som Philadelphia Flyers vunnit med uddamålet. Det gör att Montreal Canadiens nu har lite press på sig inför den här matchen.

Rekar i NHL-slutspelet

Philadelphia Flyers får klara sig utan två spelare i den här matchen, och det rör sig om spelare som varit borta ett bra tag. Samuel Morin är borta resten av säsongen med en knäskada, och Oskar Lindblom är borta med sjukdom resten av den här säsongen.

Montreal Canadiens har inte spelat på ett bra tag och som det ser ut nu kommer Karl Alzner inte spela mer den här säsongen. Det är ett avbräck för laget, men kanske framförallt för honom personligen.

Efter tre spelade matcher är det alltså Montreal Canadiens som har pressen på sig, och det som är lite fascinerande är att man alltså förlorat två av matcherna med uddamålet. Det har liksom inte riktigt gått deras väg när matcherna har stått och vägt. Men det gör också att vi tycker att Montreal Canadiens är ett minst lika bra lag.

Montreal Canadiens draw no bet spelas till 2,20 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Montreal Canadiens draw no bet
Odds: 2,20
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, tisdag 18 augusti
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo