Speltips Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers 22/8

Simon Pålsson Publicerat: 19 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Montreal Canadiens höll sitt huvud över vattenytan senast, och ska nu försöka vinna igen mot Philadelphia Flyers i NHL-slutspelet natten till 22 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är snabba puckar som nu gäller i Stanley Cup-slutspelet på andra sidan Atlanten, där man vill försöka avsluta säsongen så snabbt det bara går. Nu är vi inne i det ordinarie slutspelet, som i stora drag påminner om det som hålls en vanlig säsong.

Tänk dock på att det är neutral mark som gäller för samtliga matcher, och att det är publikfria matcher som spelas. Det har satt sin prägel på tillställningarna. Och konstigt vore såklart annars.

I det här speltipset fokuserar vi på mötet mellan Philadelphia Flyers och Montreal Canadiens, som är totalt fem matcher in. Av sju alltså.

Det här har varit en matchserie som har blivit egentligen allting som vi hoppades på, och Montreal Canadiens har verkligen sett till att göra spänning av någonting som ett tag såg ut att kunna bli en ensidig historia.

Efter att ha vunnit med 5-3 senast såg Montreal Canadiens till att rädda livet på den här slutspelsserien, som såg ut att dödas helt av ett formstarkt Philadelphia Flyers. Men det är fortfarande så att det är Philadelphia Flyers, som alltså var riktigt starka under grundserien, sitter i förarsätet här.

3-2 efter fem matcher gör att laget nu bara är en vinst från att ta sig till nästa slutspelsrunda, och ser vi över hela den här matchserien känns det ändå som att laget har haft den där förmågan att vinna täta matcher. Det är just den typen av matcher som troligen väntar när allt ska komma att avgöras.

Vilka drar det längsta strået?

Om vi studerar matcherna som har spelats hittills kan konstateras att Philadelphia Flyers vunnit de täta matcherna, och att det varit två segrar med uddamålet och en 2-0-vinst. När det blir den typen av ishockey, med få gjorda mål och ett mer låst spel, gynnar det utan tvekan ett mer homogent Philadelphia Flyers.

Men när matcherna däremot blir mer öppna och färgsprakande har Montreal Canadiens kunnat vinna. Det är i båda sådana matcher som laget alltså har gjort fem (!) mål framåt. Att jämföra med noll gjorda mål i två av tre vinster för Philadelphia Flyers. Det är anmärkningsvärt.

Så frågan är vilket lag som kan sätta sin prägel på den här matchen? Vilket lag är starkast när allt ska komma att avgöras? Philadelphia Flyers känns mer rustade att spela desperat slutspelshockey.

Philadelphia Flyers draw no bet spelas till 1,76 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Philadelphia Flyers draw no bet
Odds: 1,76
Bolag: Casumo
Spelstopp: 01:00, lördag 22 augusti
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo