Speltips Montreal Canadiens – Vegas Golden Knights 19/6: Slutspel

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2021

Semifinalen i Stanley Cup-slutspelet mellan Vegas Golden Knights och Montreal Canadiens fortsätter natten till den 19 juni 2021.

Montreal Canadiens - Vegas Golden Knights

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det går inte att anmärka på spänningen i årets NHL-slutspel, där många slutspelsserier har varit extremt jämna och spelats över minst sex eller sju matcher. Det har varit väldigt kittlande att kunna följa det hela hemma i tv-soffan.

Men med tomma läktare, eller åtminstone delvis tomma läktare, har det inte varit samma sak för spelarna och i viss mån har det kanske märkts. Bara det faktum att man kommer att spela en NHL-säsong långt in i juli månad är någonting väldigt speciellt.

Nu är vi cirka två matcher in i båda semifinalerna och det ser ut att bli lika spännande här. Som neutral åskådare finns det ingen anledning att gnälla.

Vegas Golden Knights var det kanske allra bästa laget i grundserien och med sina 82 poäng slutade man delad etta. Man slog faktiskt ut det Colorado Avalanche som man delade förstaplatsen med i kvartsfinalen.

I semifinalen tog man greppet direkt genom att vinna med 4-1 hemma mot Colorado Avalanche, men kanske slappnade man av lite för mycket senast? Då förlorade man istället med 3-2 på hemmaplan och plötsligt är det 1-1 i semifinalen. Vidöppet med andra ord.

DUBBLA DINA PENGAR – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus just nu kommer från Lucky Sports. Sätt in 100 kronor – och har du inte minst dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

NHL-slutspelet fortsätter

Vegas Golden Knights har varit starka rakt igenom hela det här slutspelet och en viss William Karlsson måste man ta och höja för prestationerna han har visat upp hittills. Det är bevisligen en spelare som är född för att spela slutspelshockey.

Med tanke på att Vegas Golden Knights var starka hela grundserien känner jag mig ganska trygg med att man är ett lag som kommer att orka hålla hela vägen. Det finns ett grundspel som gör att man hela tiden är jobbiga att möta.

Faktum är också att Vegas Golden Knights nu står på fem vinster innan den snöpliga förlusten sist, så formen är det inte heller något fel på. En enda förlust mot Montreal Canadiens får inte mig att ändra den uppfattningen.

Montreal Canadiens tog hela 23 poäng färre i grundserien och är i mina ögon ett svagare lag. Men allt handlar såklart om att pricka formen i rätt läge. Det ser Montreal Canadiens ut att ha gjort, då man nu är framme vid semifinal. Men orkar man hela vägen? Jag tror att man redan här kan få det tufft igen.

Vegas Golden Knights vinner (inklusive övertid) spelas till 1,62 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Vegas Golden Knights moneyline
Odds: 1,62
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 02:00, lördag 19 juni 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: