Speltips Montreal Canadiens – Winnipeg Jets 8/6: Avgörande

Simon Pålsson Publicerat: 7 juni 2021

3-0 i matcher gör att Winnipeg Jets kan åka ur Stanley Cup-slutspelet redan efter fyra matcher mot Montreal Canadiens i den andra slutspelsrundan.

Montreal Canadiens - Winnipeg Jets

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor

Nog var vi många som hade höga förväntningar inför mötet mellan Montreal Canadiens och Winnipeg Jets i den andra slutspelsrundan i pågående Stanley Cup-slutspel borta i Nordamerika.

Två hårdsatsande kanadensiska lag som hade en ganska svag grundserie bakom sig steppade upp direkt i slutspelet och tog sig vidare trots att man var nederlagstappade i flertalet matcher i den första slutspelsrundan.

Winnipeg Jets kunde resa sig på ett imponerande vis mot Edmonton Oilers och vann faktiskt fyra raka matcher mot Connor McDavis lag. Det räckte för att vinna med 4-0 och därigenom ta sig vidare till den andra slutspelsrundan.

Men med fyra raka vinster, ett vägvinnande spel och väldigt bra självförtroende i laget var förväntningarna på Winnipeg Jets stora inför att man skulle ställas mot Montreal Canadiens.

Frågan är dock om de nästan två veckorna utan hockey, efter att Winnipeg Jets vunnit mot Edmonton Oilers och dödat matchserier väldigt tidigt, snarare ställde till problem än fungerade som bra vila för laget. För känslan är att Winnipeg Jets i den andra slutspelsrundan inte ens kunnat komma igång.

Odds i Stanley Cup-slutspelet

Winnipeg Jets har nu tre raka förluster mot Montreal Canadiens och har faktiskt bara gjort ett mål på de två senaste matcherna mot laget. Någonting har låst sig ordentligt för Winnipeg Jets – som plötsligt är i ett prekärt läge.

Montreal Canadiens behövde kämpa betydligt hårdare för att slå ut Toronto Maple Leafs i sin första slutspelsserie. Den matchen gick till sju avgörande matcher och Montreal Canadiens vände då 3-1-underläge till vinst med 4-3. Bland annat vann man två av matcherna på övertid.

Men vad det verkar har det varit precis vad laget behövde för att trumma igång sitt spel och mot Winnipeg Jets har man varit klart bättre i alla tre matcher, även om de två första var mer tighta.

Men frågan är om inte Winnipeg Jets har rest sig nu – och kanske kan göra match av det här ändå? Efter fem insläppta mål senast kan jag inte se annat än att Winnipeg Jets försöker täppa till så mycket det går nu.

Under 5,5 mål spelas till 1,76 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,76
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 02:00, tisdag 8 juni 2021
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: