Speltips Nashville Predators – Seattle Kraken 15/10: Torsk att vänta

Oskar Jörnevik Publicerat: 14 oktober 2021

NHL har äntligen startat igen, och vi har ett nytt lag i år och det är Seattle Kraken. Nykomlingarna torskade direkt mot Vegas, en tight match där Seattle inte riktigt höll ända fram. Nu möter man Nashville Predators.

Nashville Predators - Seattle Kraken

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Klockan 02.00 släpps pucken i Bridgestone Arena mellan ett Nashville som varit bra under försäsongen, mot ett Seattle Kraken som gjort det bra trots massvis av skador. Nashville avslutade försäsongen med att vinna fyra raka matcher, gjorde 19 mål på dom sista fyra matcherna.

Seattle gjorde även dom en helt okej försäsong med fyra vinster och två förluster, såg stundtals mycket bra ut trots att laget har dragits med ganska många skador. Seattle bildades i år och fick värva ihop ett lag genom att plocka spelare från andra NHL-lag. På pappret har Seattle inte det bästa laget, och blir troligtvis inte det nya Vegas.

Nashville ser intressanta ut inför denna säsong, laget har en bra defensiv med pjäser som Mattias Ekholm och Roman Josi. Framåt är det Filip Forsberg, Ryan Johansen och Matt Duchene som kommer få dra det stora lasset. Där förstnämnda spelaren har gjort en bra försäsong.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svensklaget Seattle?

Ja, Seattle valde att plocka in flera svenskar. Adam Larsson har ett A på bröstet, Calle Järnkrok, Marcus Johansson och Alexander Wennberg finns även i laget. Seattle har tyvärr för deras till Yanni Gourde på skadelistan, killen som lyfter näst bäst lön bland forwardsen i laget. Kommer absolut inte göra bort sig i år men ska mycket till att man löser en slutspelsplats med detta lag.

Nashville är på pappret ett skickligare lag än Seattle och har alltid ett riktigt bra tryck hemma i “Smashville”. Lämnade försäsongen med fyra raka segrar och går in i årets NHL-säsong med riktigt bra självförtroende. Såg vassa ut i specialsteams (powerplay och boxplay) i avslutande matcherna.

När Mr. Green betalar 2.17 för raka ettan, då synas den. Nashville borde stå några tiondelar lägre. Varför? Jo, man har bättre spelare på varenda position och det tar ett tag för Seattle att spela ihop sig. Såg lite röriga ut mot Vegas i premiären.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Nashville Predators vinner (ordinarie tid)
Odds: 2.17
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 02:05, fredag 15 oktober 2021
TV:  Viasat
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: