Speltips New Jersey Devils – New York Rangers 31/3: Rivalmöte

Axel Sjödin Publicerat: 30 mars 2023

Det är två slutspelsklara lag som möts i detta rivalmöte mellan New Jersey Devils och New York Rangers under natten till fredag.

New Jersey Devils - New York Rangers

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Natten till fredag bjuder på ett toppmöte mellan de två rivalerna New Jersey Devils och New York Rangers. Båda lagen står på 74 matcher när det nu börjar närma sig slutspelet och inför fredagens möte så är det bara två poäng som skiljer dem åt. Även om de båda är slutspelsklara så finns det fortfarande viktiga placeringar att kämpa om inför slutspelet och Rangers har här chansen att gå förbi sina rivaler.

Det var i söndags som New Jersey Devils säkrade sin slutspelsplats efter att ha slagit Ottawa Senators med 5-3 i en dramatisk match. Senators var med hela matchen, men Devils kunde avgöra efter en stark tredje period och svensken Jesper Bratts mål var ett av de som låg till grund för segern.

Segrarna har dock inte kommit särskilt ofta på senare tid med tanke på var de ligger i tabellen. De har bara vunnit två av sina åtta senaste matcher och är knappast inne i någon formtopp för tillfället. Hela mars har varit ett bottennapp för klubben och de är inne i sin svagaste period för säsongen, men de har gjort vad som krävs för att komma över mållinjen. En 1-5-förlust mot det andra New York-laget Islanders i tisdags lär dock knappast ge ökat självförtroende inför fredagens rivalmöte.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rangers har sett riktigt starka ut

New York Rangers blev också klara för slutspel tidigare i veckan efter att Florida Panthers förlorat mot Senators och Buffalo Sabres förlorat mot Montreal, vilket innebar att Rangers fjärdeplats i den östra konferensen numera är ointaglig av de slutspelsjagande lagen.

Rangers, med svenske Mika Zibanejad i spetsen, har haft en riktigt stark form under senare tid där de också har lyckats klättra i tabellen. Sju av deras senaste åtta matcher har varit vinster, vilket är en stark kontrast gentemot Devils två. De har tre raka segrar i bagaget inför fredagens match och bortavinsten mot Carolina Hurricanes får sägas sticka ut som ett väldigt starkt resultat, även om det var hemmalaget som förde mycket av spelet.

Devils behöver verkligen hitta formen inför slutspelet igen då det i dagsläget bara är Timo Meier som har varit en ljuspunkt för New Jersey-laget under senare tid. Det gäller att försvara andraplatsen i Metropolitan Division nu mot ett formstarkt Rangers, men de har inte visat prov på att kunna vända formen ännu.

Rangers är definitivt det mest formstarka laget och kommer nyligen från en tuff vinst på bortaplan mot Carolina. För 2.00 gånger pengarna så spelar vi därmed på att Rangers vinner (2-väg) hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta 1500 kronor i gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ranger vinner (2-väg)
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:00, fredag 31 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo