Speltips New York Islanders – Boston Bruins 10/6: Stanley Cup

Simon Pålsson Publicerat: 9 juni 2021

En vinst till behöver New York Islanders för att nå den tredje slutspelsrundan i NHL-slutspelet 2021. Vi rekar inför mötet med Boston Bruins.

New York Islanders - Boston Bruins

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fem matcher är spelade och lagda till handlingarna i matchserien mellan New York Islanders och Boston Bruins i NHL-slutspelet, och så här långt får man säga att det har varit en serie som har bjudit på nästan allt man har kunnat tänka sig.

Inför den senaste matchen hade vi 2-2 i matcher och det kändes vidöppet inför fortsättningen. Boston Bruins fick då fördelen av att kunna gå upp till 3-2 på hemmaplan, men efter en galen match kunde New York Islanders till slut vinna med 5-4.

Tätt, absolut, men vad är det för ishockey so mspelas? Nu har två matcher gått till förlängning och en match slutat med uddamålsvinst för New York Islanders. I merparten av matcherna har det varit små marginaler som avgjort och känslan är att det kan fortsätta precis på den inslagna vägen.

För det här behöver inte vara över. New York Islanders må ha en fördel av att kunna avgöra på hemmaplan nu, men man har redan förlorat en av två hemmamatcher mot Boston Bruins i den här slutspelsserien. New York Islanders förlorade även på hemmaplan mot Pittsburgh Penguins i den senaste slutspelsrundan.

Med andra ord behöver inte hemmaplansfördel spela så stor roll och speciellt en sån här säsong ska det inte vara en så stark faktor på förhand.

Odds i NHL

New York Islanders var alltså starka redan mot Pittsburgh Penguins och har fortsatt på samma målstarka sätt. När man vinner sina matcher är det ofta genom att göra minst tre mål och det är dagar när målskyttet inte klickar som man inte vinner helt enkelt.

Och den typen av dagar kommer då och då. När New York Islanders nu ska försöka döda den här slutspelsserien tror jag att vi kan stå inför en motreaktion från senast. Hela nio mål den gången gör det logiskt att vi nu får en lite mer återhållsam historia.

Boston Bruins är fortsatt ett lag som gärna vinner sina matcher på det mer kontrollerade sättet och det är ingen slump att man vunnit flera matcher på övertid det här slutspelet.

Under 5,5 mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:30, torsdag 10 juni 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: