Speltips New York Islanders – Philadelphia Flyers 4/9

Simon Pålsson Publicerat: 3 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Philadelphia Flyers räddade sitt eget skinn senast, och hoppas nu vinna igen mot New York Islanders i NHL-slutspelet den 4 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inget fel på spänningen som nu dukas upp i det pågående slutspelet i Stanley Cup, även om man såklart hade velat ha matcher inför publik, och matcher som inte bara spelades på neutral is i Kanada.

Men läget är som det är, och underhållningsvärdet har faktiskt legat på en bra nivå så här långt i NHL-slutspelet. Det kan man inte ta och klaga på.

Ur ett spelperspektiv finns det många parametrar som inte riktigt liknar parametrarna under en vanlig säsong, och det gäller att försöka hitta det som sticker ut och det som avgör matcherna. Att det inte är något resande, och ingen hemmaplansfördel, är såklart relevant att hela tiden ha med sig.

Det har inte minst märkts i matcherna mellan Philadelphia Flyers och New York Islanders, som bortsett från 0-4 i den första matchen varit snorjämna hela vägen. Det har varit tre uddamålsvinster och en knapp tvåmålsseger utöver den premiärmatchen.

Det vittnar om att skillnaderna mellan lagen är små, och att det i praktiken kan gå lite hur som helst. Därför gäller det att verkligen ha koll på åt vilket håll som vinden blåser inför matcherna.

Philadelphia Flyers täpper till?

Efter att ha legat under med 3-1 i matcher såg Philadelphia Flyers till att studsa tillbaka med en viktig vinst senast, även om det bara var med uddamålet efter övertid. Där kan vi snacka om en vinst som verkligen satt långt inne.

Men återigen spelade lagen en väldigt jämn match, som inte gick att skilja åt förrän efter 60 spelade minuter. Det säger också en hel del om hur jämnt det faktiskt är, och att det här kan sluta precis hur som helst.

Men nu är det verkligen skarpt läge åt båda håll, och känslan är att man skruver ner lite på risktagandet inför den sjätte matchen. Att släppa in tre mål under ordinarie tid vill förmodligen både Philadelphia Flyers och New York Islanders undvika nu.

Därför ser vi framför oss en tät historia och det kan mycket väl komma att avgöras först efter förlängning i den här matchen också. Men det känns ganska logiskt att vi får se en något mer målsnål historia.

Under 5,5 mål spelas till 1,60 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,60
Bolag: Casumo
Spelstopp: 01:00, fredag 4 september
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo