Speltips New York Islanders – Tampa Bay Lightning 24/6: Avgörande

Simon Pålsson Publicerat: 23 juni 2021

Tampa Bay Lightning delade ut en käftsmäll senast, men kan man ta sig till Stanley Cup-final redan natten till torsdag svensk tid?

New York Islanders - Tampa Bay Lightning

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

New York Islanders såg ut att göra ett väldigt bra slutspel och laget från Brooklyn hade ena foten i en Stanley Cup-final när man såg till att kvittera semifinalen mot Tampa Bay Lightning till 2-2 i matcher.

Men då skulle man också åka till Tampa för att spela borta mot ett alltid hemmastarkt Tampa Bay Lightning, som då hade fått vittring och behövde en vinst för att inte hamna i ett väldigt prekärt slutspelsläge.

Pang, bom och sen var det inte mer med det. Tampa Bay Lightning slog New York Islanders med otroliga 8-0 i den senaste matchen och visade med det var skåpet ska stå i den här matchserien. Game 5 blev inte det minsta spännande, men likväl extremt underhållande på ett oväntat sätt.

Nu har man allting i egna händer inför avgörandet här. Frågan är om Tampa Bay Lightning kommer att gå på en liknande knock nu, när man kan döda all spänning på bortaplan i Game 6? Just nu är man bara en match från att åter spela final.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på Stanley Cup

Det var många spelare som verkligen hade en bra dag för Tampa Bay Lightning i den senaste omgången, men visst är det värt att lyfta lite extra på hatten för svensken Victor Hedman som såg till att ligga bakom två mål med sina assist.

Annars var det roligt att se Steven Stamkos tillbaka i gammalt gott slag med två mål framåt. I övrigt får man ge Alex Killkorn (två mål) att han verkligen också hade en bra dag på arbetet.

Visst, det var en sådan dag när allting stämde för Tampa Bay Lightning och ingenting stämde för motståndet, men jag tycker nog ändå att det ger en kraftig indikation om vad som kommer att vänta nu. Det blir mentalt oerhört tufft att resa sig från den här smällen.

Det är inte nog med att Islanders måste vinna den här matchen, man måste också vinna nästa match när Tampa Bay Lightning är hemmalag. Orkar man det? Orkar man ens drömma om det?

Tampa Bay Lightning vinner (inklusive övertid) spelas till 1,65 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning moneyline
Odds: 1,65
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 02:05, torsdag 24 juni 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: